watchshop.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.watchshop.ro

watchshop.ro affiliate program

Ranking

48th

General

1st

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

47 days

Description

În luna decembrie fii pregătit ca tu să fii Moș Crăciun pentru cei dragi ție cu ajutorul WatchShop.ro – expertul tău în ceasuri originale. Avem reduceri de până la -70% la ceasuri 100% originale & brand pentru cizmele adulților de Moș Nicolae. Promoție valabilă până pe 6 Decembrie. Următoarele promoții vor fi anunțate prin mesageria

Read More

În luna decembrie fii pregătit ca tu să fii Moș Crăciun pentru cei dragi ție cu ajutorul WatchShop.ro – expertul tău în ceasuri originale. Avem reduceri de până la -70% la ceasuri 100% originale & brand pentru cizmele adulților de Moș Nicolae.

Promoție valabilă până pe 6 Decembrie.

Următoarele promoții vor fi anunțate prin mesageria internă 2Performant.

————————————

De Black Friday avem reduceri de pana la 99% si pentru a face cunoscute aceste oferte, avem nevoie de ajutorul vostru. Am pus la cale si un challenge care se va tine in perioada 14 – 17 Noiembrie, iar afiliatii cu cele mai multe vanzari valide vor beneficia de urmatoarele premii:

Locul 1: 120 EUR
Locul 2: 80 EUR
Locul 3: 50 EUR

Perioada desfășurare challenge Watchshop.ro: 14.11.2019 – 17.11.2019.

Campania de Black Friday pe site va incepe joi, dupa ora 19:00.

————————

Lansat in 2009, cu un portofoliu ce cuprindea un numar limitat de branduri, WatchShop a reusit sa devina cel mai important magazin online de ceasuri, iar in 2018 ne mandrim cu aproape 100 de branduri si peste 12.000 de produse active.
Suntem un magazin specializat in ceasuri, dedicat barbatilor, motiv pentru care pe site-ul nostru vei gasi, pe langa ceasuri si accesorii, produse specifice barbatilor si ritualurilor de ingrijire ale acestora. Bineinteles, femeile sunt si ele binevenite pe site-ul nostru, avand de ales dintr-o varietate de peste 3500 de produse!
Printre brandurile din oferta noastra enumeram: Tissot, Citizen, Seiko, Swatch, Festina, Longines, Orient, Suunto etc, precum si branduri pentru care suntem importatori unici, printre care Ingersoll, Accurist sau Sekonda.

Beneficii clienti:
 365 zile termen retur pentru produse
 Retur gratuit pentru toate comenzile
 Oferim puncte valorice de fidelitate la orice comanda, puncte care se pot folosi pentru achizitionarea oricaror produse de pe site.
 Oferim servicii de ceasornicarie in Ceasornicaria WatchShop.ro
 Exista posibilitatea de a verifica coletul inainte de face plata ramburs

Target:
70% barbati cu varste intre 25 si 45 de ani
30% femei cu varste intre 25 si 45 ani
Valoarea medie a unei comenzi este de 550 Lei.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.