Program afiliere watchshop.ro - 2Performant
Screenshot of www.watchshop.ro

watchshop.ro affiliate program

Ranking

84th

General

1st

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

47 days

Description

În perioada 1-30 noiembrie organizăm un concurs cu premii în valoare de 250 EURO. Ne dorim să avem un Black Friday 2021 în creștere față de Black Friday 2020 și credem că acest lucru se poate realiza împreună cu ajutorul vostru. Vom răsplăti primii 3 afiliati care vor avea cea mai mare valoare a vânzărilor

Read More

În perioada 1-30 noiembrie organizăm un concurs cu premii în valoare de 250 EURO. Ne dorim să avem un Black Friday 2021 în creștere față de Black Friday 2020 și credem că acest lucru se poate realiza împreună cu ajutorul vostru.

Vom răsplăti primii 3 afiliati care vor avea cea mai mare valoare a vânzărilor valide în luna noiembrie.
Locul 1. 130 EUR
Locul 2. 70 EUR
Locul 3. 50 EUR

Acesta este linkul https://www.watchshop.ro/oferte-speciale unde vor fi încărcate promoțiile din luna noiembrie, inclusiv cea de Black Friday.

Pentru întrebări suplimentare, nu ezitați sa ne scrieți oricând, prin mesageria internă 2Performant.

——————————

Lansat in 2009, cu un portofoliu ce cuprindea un numar limitat de branduri, WatchShop a reusit sa devina cel mai important magazin online de ceasuri, iar in 2018 ne mandrim cu aproape 100 de branduri si peste 12.000 de produse active.
Suntem un magazin specializat in ceasuri, dedicat barbatilor, motiv pentru care pe site-ul nostru vei gasi, pe langa ceasuri si accesorii, produse specifice barbatilor si ritualurilor de ingrijire ale acestora. Bineinteles, femeile sunt si ele binevenite pe site-ul nostru, avand de ales dintr-o varietate de peste 3500 de produse!
Printre brandurile din oferta noastra enumeram: Tissot, Citizen, Seiko, Swatch, Festina, Longines, Orient, Suunto etc, precum si branduri pentru care suntem importatori unici, printre care Ingersoll, Accurist sau Sekonda.

Beneficii clienti:
 365 zile termen retur pentru produse
 Retur gratuit pentru toate comenzile
 Oferim puncte valorice de fidelitate la orice comanda, puncte care se pot folosi pentru achizitionarea oricaror produse de pe site.
 Oferim servicii de ceasornicarie in Ceasornicaria WatchShop.ro
 Exista posibilitatea de a verifica coletul inainte de face plata ramburs

Target:
70% barbati cu varste intre 25 si 45 de ani
30% femei cu varste intre 25 si 45 ani
Valoarea medie a unei comenzi este de 550 Lei.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.