watchshop.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.watchshop.ro

watchshop.ro affiliate program

Ranking

47th

General

1st

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

50 days

Description

In perioada 2- 15 Noiembrie, organizăm un super concurs de Black Friday cu premii in valoare totală de 250 EUR. Vom răsplăti afiliatii care au cele mai multe conversii valide in perioada 2-15 Noiembrie, după cum urmează: Locul 1. 125 EUR Locul 2. 75 EUR Locul 3. 50 EUR (!!! ) + in periaoda 27-29

Read More

In perioada 2- 15 Noiembrie, organizăm un super concurs de Black Friday cu premii in valoare totală de 250 EUR. Vom răsplăti afiliatii care au cele mai multe conversii valide in perioada 2-15 Noiembrie, după cum urmează:

Locul 1. 125 EUR
Locul 2. 75 EUR
Locul 3. 50 EUR

(!!! ) + in periaoda 27-29 Noiembrie, toti afiliatii vor avea comision mărit de la 10% la 12%.

Vom avea reduceri de pana la 90%, promoții still challenge (clienții isi vor descoperi singuri extra reducerile sau alte premii), ceasuri la 1 leu, si stocuri actualizate periodic. Vom pune accent pe brandurile puternice, spre exemplu Garmin si Tissot, pe cele cunoscute de toata lumea, gen Orient Citizen, Seiko, Festina, Casio, dar si pe brandurile pe care suntem distribuitori in România – Sekonda, Accurist, Ingersoll, William S.

De asemenea, in campania de Black Friday, vom introduce si brandurile de lux precum Breitling si Tag Heuer (avand in vedere valaorea acestor ceasuri, si valoarea comisionului pentru afilati va fi una considerabila).

Pentru orice intrebare, nu ezita sa ne comunici oricand.

—————————————————–

Lansat in 2009, cu un portofoliu ce cuprindea un numar limitat de branduri, WatchShop a reusit sa devina cel mai important magazin online de ceasuri, iar in 2018 ne mandrim cu aproape 100 de branduri si peste 12.000 de produse active.
Suntem un magazin specializat in ceasuri, dedicat barbatilor, motiv pentru care pe site-ul nostru vei gasi, pe langa ceasuri si accesorii, produse specifice barbatilor si ritualurilor de ingrijire ale acestora. Bineinteles, femeile sunt si ele binevenite pe site-ul nostru, avand de ales dintr-o varietate de peste 3500 de produse!
Printre brandurile din oferta noastra enumeram: Tissot, Citizen, Seiko, Swatch, Festina, Longines, Orient, Suunto etc, precum si branduri pentru care suntem importatori unici, printre care Ingersoll, Accurist sau Sekonda.

Beneficii clienti:
 365 zile termen retur pentru produse
 Retur gratuit pentru toate comenzile
 Oferim puncte valorice de fidelitate la orice comanda, puncte care se pot folosi pentru achizitionarea oricaror produse de pe site.
 Oferim servicii de ceasornicarie in Ceasornicaria WatchShop.ro
 Exista posibilitatea de a verifica coletul inainte de face plata ramburs

Target:
70% barbati cu varste intre 25 si 45 de ani
30% femei cu varste intre 25 si 45 ani
Valoarea medie a unei comenzi este de 550 Lei.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.