inbagaj.ro/ Affiliate Program
https://www.inbagaj.ro/

inbagaj.ro/

Ranking

285th

General

4th

Category

Commission

4.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

23 days

Description

inBagaj.ro este cel mai nou magazin online de travel. Avem o gamă variată de bagaje, accesorii pentru bagaje şi gadgeturi pentru călătoria ta. Cu noi vei fi mereu pregătit şi organizat, indiferent de locul în care pleci în vacanţă. Călătoriile sunt un mod minunat de a înţelege lumea şi a ne cunoşte pe noi. Suntem

Read More

inBagaj.ro este cel mai nou magazin online de travel. Avem o gamă variată de bagaje, accesorii pentru bagaje şi gadgeturi pentru călătoria ta. Cu noi vei fi mereu pregătit şi organizat, indiferent de locul în care pleci în vacanţă.

Călătoriile sunt un mod minunat de a înţelege lumea şi a ne cunoşte pe noi. Suntem pasionaţi de călătorii şi de organizarea lor. Astfel a aparut şi acest magazin, în care aducem produsele pe care ni le dorim să le găsim într-un magazin aşa cum am visat: magazinul unde fiecare produs îţi inspiră idea de vacanţă.

Povestea inbagaj.ro începe cu o afacere de familie în turism, o experienţă de 10 ani în care am contribuit la nenumărate vacanţe reuşite. Fiind şi noi călători împătimiţi şi lucrând zilnic cu alţi călători, contribuind la povestea şi la amintirile lor, am identificat nevoia de a găsi un loc în care să găseşti Totul pentru calatoria ta!

În tot acest timp am descoperit că sunt persoane pentru care organizarea vacanţei este dificilă, stresantă, le ocupa mult timp, nu vor să se gândească la asta, vor doar să se relaxeze în vacanţă şi ar prefera să aibă totul la un loc.

Astfel, am gândit o experienţă all-inclusive pentru tine, pentru a-ţi uşura munca. La noi poţi găsi tot ce ai nevoie pentru călătoria ta: bagaje, accesorii, cadouri pentru pasionaţii de travel, informaţii utile pe blog-ul nostru, sejururi, asigurări de călătorie.

Reţine inbagaj.ro şi s-au terminat o parte din griji.

BONUS: Campanie septembrie
Pentru fiecare articol scris primiti un bonus de 20 de lei.
Articolele trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte si sa aiba minim un link afiliat catre un produs de pe site-ul Inbagaj.ro din urmatoarele categorii:
https://www.inbagaj.ro/bagaje-de-cala
https://www.inbagaj.ro/bagaje-de-cabina
https://www.inbagaj.ro/bagaje-premium
https://www.inbagaj.ro/bagaje-pentru-copii
https://www.inbagaj.ro/huse-troler
https://www.inbagaj.ro/rucsacuri
https://www.inbagaj.ro/harti-razuibile
https://www.inbagaj.ro/dopuri-de-urechi
https://www.inbagaj.ro/portofele-de-calatorie
https://www.inbagaj.ro/packing-cubes
Deasemenea, in articol trebuie sa fie mentionat numele “inBagaj.ro”. Conversiile obtinute din vanzarile generate de articole se platesc separat.
Pentru validare va rugam sa trimiteti link catre articol in mesaj privat.
Campania are un buget de 1000 lei, iar la finalul bugetului va vom anunta ca se termina campania.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.