bestbuytravel.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.bestbuytravel.ro

bestbuytravel.ro affiliate program

Ranking

523rd

General

4th

Category

Commission

50.0RON

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Compania noastră este pe piața biletelor de avion și a turismului din 2015 însă experiența oamenilor din spatele numelui Best Buy Travel este de peste 20 ani. În toți acești ani am ajuns să stăpânim toate relațiile, perspectivele și tehnica din industrie, oferim servicii de calitate, suntem conectați la tot ce apare nou în piață,

Read More

Compania noastră este pe piața biletelor de avion și a turismului din 2015 însă experiența oamenilor din spatele numelui Best Buy Travel este de peste 20 ani. În toți acești ani am ajuns să stăpânim toate relațiile, perspectivele și tehnica din industrie, oferim servicii de calitate, suntem conectați la tot ce apare nou în piață, filtrăm permanent cele mai bune tarife pe cele mai interesante destinații, suntem deschiși clienților și colaboratorilor noștri.
Focusul nostru principal este ticketingul aerian, la asta ne pricepem foarte bine, am îndrăzni să spunem că cel mai bine pentru că nu lăsăm absolut totul la voia motoarelor de căutare ci intervenim scriptic acolo unde doar un ticketist cu ani de expertiză o poate face, asta însemnând finalmente bani economisiți pentru clientul nostru. Genul acesta de intervenție este aproape invizibilă utilizatorului și nu se reflectă întotdeauna în tariful final al biletului de avion. Lucrăm cu două mari GDS-uri, Travelport (Worldspan) și Amadeus acoperind peste 96% din companiile aeriene de linie, budget, regionale și o serie de companii low-cost. Prin noi se pot accesa absolut toate tarifele publice ale marilor companii dar și o serie de tarife confidențiale (tarife la care au acces doar o serie limitată de agenți sau un anumit agent într-o perioadă specifică).
De asemenea, clienții noștri pot accesa peste 200.000 de unități de cazare în întreaga lume: hoteluri, apartamente, vile, pensiuni/cabane și cluburi, prin intermediul a peste 50 de contractori de top. Dintre aceștia amintim Hotelbeds, Expedia, GTA, Metglobal, HotUSA, Travco, Micky, Tourico, Priceline. În plus sunt contractate direct și marile lanțuri hoteliere: Marriott (sunt incluse nume precum Sheraton, Ritz-Carlton sau AC Hotels), Hilton, AccorHotels (sunt incluse nume precum Pullman, Ibis sau Swisotel), Best Western, Hyatt, Intercontinental (Holiday Inn, Crowne Plaza), Carlson Rezidor (Radisson), NH Group dar și altele.
Oferim afiliaților noștri următoarele:

1. comisioane fixe, la vînzare:
– 60 lei per tranzacție finalizată la biletele de avion;
– 60 lei per tranzacție finalizată la cazăre.

2. cookie life 90 de zile și approval time 30 de zile însă vom valida, cel mai probabil, astfel:
– între 24-72 de ore, în cazul tranzacțiilor cu cardul on-line;
– între 4 – 8 zile de la plăta cash sau cu transfer bancar a utilizatorului.

3. transparență, accesibilitate și disponibilitate maximă.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informație suplimentară.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.