Program afiliere activitati-cadou.ro - 2Performant
Screenshot of activitati-cadou.ro

activitati-cadou.ro affiliate program

Ranking

448th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

93 days

Currency

RON

Time to payment

38 days

Description

Activitati Cadou Supermarket ofera celor ce vor sa faca un cadou ocazia de a le darui celor dragi o aventura. IMPORTANT pentru afilliati: Activitatile Cadou trebuie promovate ca si idei de cadouri pentru cei dragi pentru a se vinde. Cei mai de succes afiliati ai nostri au inteles ca oferind publicului lor solutii de IDEI

Read More

Activitati Cadou Supermarket ofera celor ce vor sa faca un cadou ocazia de a le darui celor dragi o aventura.

IMPORTANT pentru afilliati: Activitatile Cadou trebuie promovate ca si idei de cadouri pentru cei dragi pentru a se vinde. Cei mai de succes afiliati ai nostri au inteles ca oferind publicului lor solutii de IDEI DE CADOU genereaza vanzari si comisioane.

Nu exista bucurie mai mare decat sa vezi pe cel ce primeste ca si cadou o activitate ca se bucura de viata si traieste experienta. Si bucuria se amplifica atunci cand e impartita cu cei dragi.

Activitatile Cadou se pot selecta de catre afiliati in sistem in functie – de zona, – felul de activitate (zbor, pe apa, masini faimoase, natura, rasfat, gourmet, sport, hobby, fashion, sau activitati cadou creative) si -in functie de persoana careia i se face cadou (el, ea, mame, bunici, absolventi, pensionari, colegi, sefi, prieteni, familii, cupluri, familii cu copii sau 3 G (trei generatii-bunici, soti,, copii) sau activitati cadou pentru grupuri (firme, prieteni)

Nu trebuie decat sa selectati corect activitatile care sunt potrivite targetului sitului vostru.

Daca va adresati motociclistilor selectati activitati cadou cu motocicleta, daca va adresati intelectualilor sau diplomatilor selectati Telegrama Muzicala cu tenor si soprana iar daca va adresati oamenilor de afaceri sugerati ca si cadou tururi cu elicopterul, daca va adresati iubitorilor de natura selectati ca si idei de cadou una din activitatile ce implica natura si animalele fie ca e vorba de o vizita la ursi sau o lectie de dresaj soimii, falconerie.

Pentru siturile ce se adreseaza sexului frumos alegeti un banner cu Cina la palat sau Heli Dining iar pentru siturile de mirese alegeti Champaigne Flight cu elicopterul

Pretul activitatilor variaza intre 50 de lei la o lectie de calarie si 30000 lei la un tur cu elicopterul.

Comisioanele sunt de 10% iar cookies de 90 de zile.

Prezentarile profesionale si activitatile cadou originale vor mari prestigiul siteului dumneavaostra si vor genera venituri.

Activitati Cadou Supermarket a devenit azi un spin-off business de sine statator fiind cea mai mare platforma online de activitati cadou oferind peste 5000 de activitati in crestere cu cateva zeci pe luna in toate zonele Romaniei si Republicii Moldova.

Activitati Cadou ® este marca inregistrata.

Folosirea marcii este permisa de afiliati doar in cadrul colaborarii de afiliere; este interzisa folosirea marcii pentru activitati altele decat cele furnizate de *Activitati Cadou Supermarket* prin reteau de afiliere.

Afiliaza-te acum!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.