dualsim.ro Affiliate Program
http://www.DualSiM.ro

dualsim.ro

Ranking

441st

General

7th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Reputația și demnitatea sunt valorile noastre, pe care le apărăm în mod personal. Vă așteptăm să ne cunoașteti, pe noi, oamenii care am clădit magazinul www.DualSiM.ro, pentru o experientă reală de credibilitate. Ne-am nascut in octombrie 1998 odata cu primele mediatizari ale Internetului in Romania si chiar atunci cand s-a nascut notiunea de computer si

Read More

Reputația și demnitatea sunt valorile noastre, pe care le apărăm în mod personal. Vă așteptăm să ne cunoașteti, pe noi, oamenii care am clădit magazinul www.DualSiM.ro, pentru o experientă reală de credibilitate.

Ne-am nascut in octombrie 1998 odata cu primele mediatizari ale Internetului in Romania si chiar atunci cand s-a nascut notiunea de computer si CD multimedia. In timp am trecut prin mari schimbari si diversificari ajungand astazi in sectorul telecomunicatiilor mobile multimedia.

Kattara Telecom SRL a primit certificarea “Lenovo 2015 Premium and Gold Partener”.

Iulie 2012 – Kattara Telecom devine distribuitor autorizat JABRA pentru Romania, in urma celor mai bune rezultate in vanzari pe anul anterior.

Octombrie 2014 – ne implicam in distributia HUAWEI si noua linie de telefoane HONOR, după ce producatorul ne-a demonstrat o intentie fermă spre continuarea și dezvoltarea tehnologiei Dual SiM Full Active (DSFA) in propriul său laborator HiSilicon.

August 2015 – ne implicam in distributia Plantronics pentru România. Plantronics ne-a dovedit că sunt cei mai buni prin cea mai avansată tehnologie utilitară de căști fără fir, suportul de software cu actualizări online și cea mai bună experiență de service cu cea mai mică rată de defecțiuni.

Rămânem în continuare, dedicați tehnologiilor inovatoare în domeniul telecomunicațiilor.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This