wlx.ro Affiliate Program
http://wlx.ro/

wlx.ro

Ranking

382nd

General

9th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

62 days

Currency

RON

Time to payment

22 days

Description

Wlx.ro este un magazin online dedicat marcii de ochelari de soare Wiley X , producatorul nr. 1 mondial a carui intreaga gama de produse satisfac cerintele testelor de rezistenta la impact de mare viteza. Ca reprezentant Wiley X in Romania, compania noastra ofera atat pasionatilor de pescuit, vanatoare , airsoft, ciclism , tir, ski, motociclism

Read More

Wlx.ro este un magazin online dedicat marcii de ochelari de soare Wiley X , producatorul nr. 1 mondial a carui intreaga gama de produse satisfac cerintele testelor de rezistenta la impact de mare viteza.

Ca reprezentant Wiley X in Romania, compania noastra ofera atat pasionatilor de pescuit, vanatoare , airsoft, ciclism , tir, ski, motociclism , cat si oamenilor obisnuiti, o gama larga de ochelari profesionali de soare si protectie .

Ochelarii marca Wiley X s-au impus pe piata mondiala prin calitate si caracteristici neegalate incă de catre ceilalti competitori , devenind alegerea preferata a celor ce-si doresc siguranta si protectie .

Clientii pot comanda din cele peste 80 de modelede ochelari de soare aflate in permanenta in stoc , livrarea fiind procesata in maxim 24 de ore. Se ofera transport gratuit la comenzi de peste 650 lei.
Informare rapida cu privire la disponibilitatea produselor si stocuri.

Datorita calitatii si caracteristicilor neegalate de ceilalti competitori , ochelarii de soare WileyX sunt o alegere preferata atat de catre iubitorii de sport si de activitati in aer liber cat si de catre personalul militar sau pur si simplu oameni obisnuiti .

Comisionul oferit este de 10% , iar perioada de recurenta de 2 luni .

Valoarea media a cosului de cumparaturi este de 450 lei.

Punem la dispozitie bannere pe care le poti insera pe blogul sau siteul personal.

Afiliatilor nu le este permis sa:
1. Trimita mailuri / newslettere in numele wlx.ro
2. Sa copieze continutul existent pe site-ul wlx.ro sau in newsletterele trimise de wlx.ro si sa le republice pe alte platforme ca fiind continut original. In cazul in care aceste prevederi nu sunt respectate ne rezervam dreptul de a suspenda afiliatul in cauza.

Promovarea prin Facebook Google AdWords si E-Mail Marketing este permisa doar cu acordul oferit fiecarui afiliat in parte, la cerere.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.