Program afiliere piese-biciclete.eu - 2Performant
Screenshot of piese-biciclete.eu

piese-biciclete.eu affiliate program

Ranking

204th

General

6th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

20 days

Description

Suntem mândri să vă anunțăm că în prezent procesăm în medie 300 de comenzi pe zi, ceea ce demonstrează încrederea și sprijinul constant al comunității noastre. Pentru a vă oferi servicii impecabile, am implementat un sistem personalizat de gestionare a depozitului (WMS) care ne permite să procesăm comenzile fără erori. Prioritatea noastră principală este satisfacția

Read More

Suntem mândri să vă anunțăm că în prezent procesăm în medie 300 de comenzi pe zi, ceea ce demonstrează încrederea și sprijinul constant al comunității noastre. Pentru a vă oferi servicii impecabile, am implementat un sistem personalizat de gestionare a depozitului (WMS) care ne permite să procesăm comenzile fără erori. Prioritatea noastră principală este satisfacția clienților, și suntem bucuroși să vă informăm că comunicăm cu fiecare client prin trimiterea mesajelor care includ informații complete despre comanda lor, de la estimările de livrare până la numerele de AWB-uri și totalul de plată. . Astfel, vă menținem mereu la curent cu statusul comenzii dvs. și vă asigurăm că suntem aici pentru a vă servi cu profesionalism și transparență.

De asemenea, suntem dedicați automatizării proceselor noastre, cu un nivel actual de automatizare de aproximativ 80%. Aceasta ne permite să gestionăm eficient comenzile și stocurile, asigurându-ne că putem răspunde rapid și eficient la cerințele dvs. și să livrăm produsele dorite în cel mai scurt timp posibil. La Piese Biciclete, ne străduim să aducem tehnologia și inovația în serviciul nostru pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărare și pentru a vă susține în pasiunea dumneavoastră pentru motociclism.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.