Program afiliere justfit.ro - 2Performant
Screenshot of www.justfit.ro

justfit.ro affiliate program

Ranking

311th

General

13th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

19 days

Description

Site-ul www.justfit.ro apartine companiei SC Wellness Solutions Inc SRL, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul comercializarii echipamentelor fitness pentru uz casnic si profesional. Reprezentam unele din cele mai cunoscute marci din domeniul echipamentelor fitness in Romania. Companie noastra este un partener si furnizor de incredere. SC Wellness Solutions Inc SRL este distribuitor

Read More

Site-ul www.justfit.ro apartine companiei SC Wellness Solutions Inc SRL, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul comercializarii echipamentelor fitness pentru uz casnic si profesional.

Reprezentam unele din cele mai cunoscute marci din domeniul echipamentelor fitness in Romania. Companie noastra este un partener si furnizor de incredere.

SC Wellness Solutions Inc SRL este distribuitor si importator oficial in Romania al marcilor KETTLER, TOORX, SKLZ, HEAD si TECHFIT, incepand cu anul 2011.

Suprafaţa totală a showroom-ului este de peste 200 de metri pătraţi şi adăposteşte peste 150 de produse moderne, echipamente si accesorii de calitate Germana, cu nivel de poluare redus. Showroomul din strada Occidentului nr. 3, Bucuresti, care se adresează atât clienţilor retail cat şi en-gros, este primul showroom KETTLER din Europa care dispune de un concept de design inovator, menit să evidenţieze produsele de top din portofoliul său.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.