Program afiliere fitlife.ro - 2Performant
Screenshot of www.fitlife.ro

fitlife.ro affiliate program

Ranking

204th

General

5th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

25 days

Description

Desi am pornit de la un simplu hobby si de la dorinta de a avea cele mai performante aparate de fitness, in cei peste 10 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de fitness din Romania. Vasta experienta acumulata in acest timp permite echipei fitlife sa acorde

Read More

Desi am pornit de la un simplu hobby si de la dorinta de a avea cele mai performante aparate de fitness, in cei peste 10 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de fitness din Romania.
Vasta experienta acumulata in acest timp permite echipei fitlife sa acorde consultanta si suport continuu celor peste 2.000 de clienti din diverse segmente: retaileri, sali de fitness, hoteluri, cluburi de wellness si spa-uri, dezvoltatori de proiecte rezidentiale sau office, universitati, organizatii guvernamentale, persoane fizice si echipe sportive.

Ne diferentiem de concurenta prin:
– relatia directa cu producatori de top. Suntem importator si distribuitor pentru: Precor, LifeSpan, Powertec, WaterRower, Impulse Fitness, Sveltus, Nohrd, Dayu Fitness, MS Fitness, OnWay, SmartShake, etc.
– diversitatea produselor
– oferim service si consultanta
– livrarea rapida din stoc, transport gratuit peste 500 lei, indiferent de greutatea produselor
– metode de plata variate: card bancar, ramburs si plata in rate pentru comenzi peste 1000 lei cu BRD Finance (BRD), Star BT (Banca Transilvania), Card Avantaj (Credit Europe Bank) si Alpha Bank.
– raport calitate/pret excelent
– program de fidelizare prin puncte
– vouchere aniversare si de abonare la newsletter

Beneficii pentru afiliati:

Comisionul pentru toate produsele noastre este 5%, cu exceptia urmatoarelor benzi de alergare pentru care oferim comision 7%: Banda de alergare OFT1001, Banda de alergare T4000 plus argintiu, Banda de alergare T4000 plus argintiu rosu, Banda de alergare HT03 pliabila, Banda de alergare pentru acasa Luxury ST01, Banda de alergare LifeSpan TR3000iT, Banda de alergare LifeSpan TR5500i.
Perioada de valabilitate pentru cookie-uri: 30 zile.
Oferim extra-bonusuri pentru performanta.
Termen procesare comisoane: 30 zile.

Cum puteti promova produsele noastre?

Prin Facebook: atat prin postari organice, dar si Facebook ads.
Folosind articole cu recomandari ale produselor disponibile
Prin campanii clasice de display si Google ads. *
Pe site-uri care centralizeaza oferte sau site-uri de cashback

*Nu permitem licitarea sau utilizarea in ad-uri a cuvintelor de brand Fitlife sau brand de produs: Precor, LifeSpan, Powertec, WaterRower, Impulse Fitness, Sveltus, Nohrd, Dayu Fitness, MS Fitness, OnWay, SmartShake, etc.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.