Program afiliere airsoft.ro - 2Performant
Screenshot of airsoft.ro

airsoft.ro affiliate program

Ranking

182nd

General

7th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

26 days

Description

Anul acesta participam la Digital Springster by 2Performant si venim cu un challenge pentru toti afiliatii nostri. In perioada 24.02-31.03.2021 punem la bataie premii in valoare de 200 EUR pentru afiliatii care genereaza cel mai mare numar de vanzari in programul nostru de afiliere. Premierea se acorda dupa cum urmeaza: Locul 1 – 100 euro

Read More

Anul acesta participam la Digital Springster by 2Performant si venim cu un challenge pentru toti afiliatii nostri.

In perioada 24.02-31.03.2021 punem la bataie premii in valoare de 200 EUR pentru afiliatii care genereaza cel mai mare numar de vanzari in programul nostru de afiliere. Premierea se acorda dupa cum urmeaza:
Locul 1 – 100 euro
Locul 2 – 70 euro
Locul 3 – 30 euro

Spor la conversii,
Echipa AirSoft.ro

=====

Dragi Afiliati,

pentru prima oara listati ca program de afiliere, noi cei de la Airsoft.ro , venim in intampinarea voastra cu mii de produse dintr-un sport care devine tot mai drag in randul iubitorilor de natura, sport si adrenalina. Intr-un secol al IT-ului si al multinationalelor, tot mai multi tineri cauta astfel de sporturi recreative care ajuta la eliberarea stresului, intareste spiritul de echipa si creaza legaturi puternice de amicitie.
Pe langa gama mare de produse, venim si cu un comision foarte tentant care va aduce venituri importante oricarui afiliat care doreste sa ne promoveze.

Spor la Conversii!

=====

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.