Program afiliere afisport.ro - 2Performant
Screenshot of afisport.ro

afisport.ro affiliate program

Ranking

280th

General

9th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

40 days

Description

Afisport – Magazin online de biciclete, piese si accesorii de bicicleta. Povestea noastra incepe de prin anul 2011, cand am inteles cat de importanta este abordarea pentru o viata sanatoasa si pentru sport. Fiind o echipa tanara si dinamica, AfiSport a pornit la drum cu abordarea clara pentru sport, si in special cea din domeniul

Read More

Afisport – Magazin online de biciclete, piese si accesorii de bicicleta.

Povestea noastra incepe de prin anul 2011, cand am inteles cat de importanta este abordarea pentru o viata sanatoasa si pentru sport. Fiind o echipa tanara si dinamica, AfiSport a pornit la drum cu abordarea clara pentru sport, si in special cea din domeniul ciclismului si al bicicletelor.

Afisport.ro a fost foarte bine primit de clientii din online, activitatea noastra s-a extins rapid si pe noi game de produse, echipa s-a dezvoltat continuu pentru a face fata tuturor cerințelor clienților. Noi game de produse au fost aduse in portofoliul AFiSport, printre acestea fiind gama de Aparate si Articole Fitness, Articole pentru copii si bebelusi, Articole Sport, Jucarii de interior, Jucarii de exterior, Vehicule electrice etc.

Munca si dedicația echipei noastre a fost încununată de succes prin fuziunea reușită de Afisport cu marele distribuitor național DHS Bike Parts, in anul 2019. DHS Bike Parts și AfiSport au anunțat in 2019 finalizarea procesului de fuziune a celor două entități, marcând astfel preluarea operațiunilor AfiSport de către distribuitorul național de echipamente sportive DHS Bike Parts.

Venită în întâmpinarea clienților interesați în achiziția digitala a produselor din portofoliul DHS Bike Parts, distribuitor al mărcilor de bicicletă DHS, Devron, Kreativ și Venture, Colinelli, Cerurim, importator al unora dintre cele mai importante mărci de piese și accesorii din industrie precum Topeak, WTB, Mitas-Rubena, Polisport, O’Neal si altele, această fuziune a oferit utilizatorilor, prin intermediul site-ului www.afisport.ro, acces direct la mii de produse la prețuri competitive.

Fără a modifica profilul și accesibilitatea celor două entități, Compania noastra are ca scop îmbunătățirea calității serviciilor, precum și creșterea numărului de produse oferite clienților, păstrând prin modelul acesta de distribuție prețurile la un nivel avantajos pentru toți clienții noștri.

In prezent, Afisport isi desfășoară activitatea atât online – prin magazinul online www.afisport.ro, cat si fizic prin magazinele sale din orașele Buzău si Deva.

Principalele noastre categorii de produse de maxim interes pentru public sunt:
-Biciclete: Biciclete MTB, Biciclete Copii, Biciclete Oras-Trekking, Biciclete Pliabile, Biciclete Electrice, Biciclete bmx, Biciclete Sosea
-Piese de bicicleta : Anvelope, Camere bicicleta, Frane, Furci, Roti, Pedale, Sei, Manete , Schimbatoare, Ghidoane, Pipe, Lanturi, Pinioane si casete etc
-Accesorii de bicicleta: Aparatori roti si cadru, Sisteme Antifurt, Bidoane si suporti, Limini si reflectorizante, Pompe, Mansoane, Genti si borsete, Scaune de bicicleta pentru copii etc.
-Echipament ciclism: Casti, Manusi, Pantofi ciclism, Sosete ciclism, Pantaloni ciclism, Tricouri si bluze, Goggles, Protectii si armuri, Jachete si veste etc.

Clientii nostri sunt de regula:
– 55 barbati, 45 femei
– intre 24-45 ani
– din principalele orase: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov si altele

Avantajele promovării programului nostru de afiliere:

– Sute de modele de biciclete unic distribuitor din toate categoriile de public – adulti (barbati, femei, unsex), copii si juniori, atat pentru mountain bike, oras, terekking, cross fitness, pliabile, electrice sau sosea.
– Gama larga de piese pentru bicicleta necesare intretinerii, upgrade sau service-lui periodic al bicicletei
– Echipamente de ciclism pentru amatori si profesionisti
– Livrare nationala
– Garanție 2 ani pentru toate produsele
– Clienți fideli ce revin periodic
– Consultanta online

– Comision de 5% pentru vânzările generate
– Termen procesare comisoane: 45 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.