cyclope.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of cyclope.ro

cyclope.ro affiliate program

Ranking

565th

General

3rd

Category

Commission

20.0RON

per lead

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Soft pentru monitorizarea calculatoarelor și analiza activității angajaților Cyclope este o soluție larg utilizată atât de firme private cât și de instituții publice pentru o mai bună gestiune a activității prestate de angajați în sistemul informatic, cât și a resurselor tehnice ale companiei. Cyclope respectă întru totul legislația în vigoare cu privire la respectarea dreptului

Read More

Soft pentru monitorizarea calculatoarelor și analiza activității angajaților

Cyclope este o soluție larg utilizată atât de firme private cât și de instituții publice pentru o mai bună gestiune a activității prestate de angajați în sistemul informatic, cât și a resurselor tehnice ale companiei.
Cyclope respectă întru totul legislația în vigoare cu privire la respectarea dreptului la intimitate al angajaților, astfel că rapoartele oferite nu conțin date cu caracter personal cum ar fi parolele introduse, conținutul emailurilor, conținutul conversațiilor pe chat, tastele apăsate, etc.
Sistemul Cyclope este dezvoltat 100% în România de câtre o firmă autohtonă de software (Amplusnet) și este utilizat cu succes atât de instituții importante din sectorului public cât și de companii private, din România și din străinătate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.