Program afiliere vapy.ro - 2Performant
Screenshot of www.vapy.ro

vapy.ro affiliate program

Ranking

510th

General

16th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

7 days

Description

VAPY Program de afiliere VAPY este o narghilea electronică portabilă care înlocuiește eficient sau completează fumatul convențional. Acest dispozitiv are o prezentare elegantă și compactă, este ușor de transportat și folosește cea mai inovatoare tehnologie din industrie pentru ca toți consumatorii să se bucure de o experiență unică. Dispozitivul vine deja pre-încărcat cu un lichid

Read More

VAPY Program de afiliere

VAPY este o narghilea electronică portabilă care înlocuiește eficient sau completează fumatul convențional. Acest dispozitiv are o prezentare elegantă și compactă, este ușor de transportat și folosește cea mai inovatoare tehnologie din industrie pentru ca toți consumatorii să se bucure de o experiență unică. Dispozitivul vine deja pre-încărcat cu un lichid la alegere pe care îl evaporă pe bază de glicerină vegetală naturală.

VAPY își propune să fie o alternativă mai sănătoasă la fumatul convențional , mai ales că acesta acoperă un procent ridicat de nefumători care se bucură de senzație, fără nicotină, gudron și tutun.
VAPY.ro oferă o varietate de produse care vizează consumatorul de narghilea electronică portabilă și anume: VAPY cu nicotină, VAPY fără nicotină, EL SHISHA și VAPY Pouch. Poți alege între numeroase arome precum cele clasice (Piersică, Fructe de pădure, Struguri, Afine, Căpșuni) sau cele mai speciale (Candy Ice, Tropical Mix, Strawberry Icecream, Afine Ice). Aceste dispozitive au o aromă plăcuta, nu dăunează sănătății celor din jur și pot fi folosite și în spațiile închise.

VAPY colaborează și cu influenceri iar în acest moment există o colaborare în derulare cu Bianca Drăgușanu care este imaginea produselor VAPY. Bianca promovează produsele VAPY, participă la evenimente, ședințe foto și își oferă acordul pentru a fi prezentă în diferitele materiale de promovare și marketing ale dispozitivelor (OOH, social media, website etc.).

Comisionul oferit afiliaților este de 7 % si acceptam toate formele de promovare:
– Content projects – blogs, aggregators
– Coupon/Voucher sites
– Cashback sites
– Google Ads – Search
– Google Ads – Display
– Google Ads – Shopping (CSS Projects)
– Facebook Ads
– Price Comparison sites
– TikTok Ads
– Instagram Ads

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.