terramedplant.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of terramedplant.ro

terramedplant.ro affiliate program

Ranking

449th

General

12th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

13 days

Description

Remedii naturiste fabricate manual din pasiune pentru natura, 100% Naturale TERRA MED PLANT produce Creme, Geluri, Ceaiuri, Lotiuni, Tincturi si Siropuri. Produsele noastre sunt notificate CPNP si SNPMAPS Bucuresti. Plantele sunt culese manual din Muntii Apuseni, uscate in uscator / la umbra (pastrandu-si astfel toate uleiurile volatile). Tincturile se macereaza in camera special amenajata cu

Read More

Remedii naturiste fabricate manual din pasiune pentru natura, 100% Naturale
TERRA MED PLANT produce Creme, Geluri, Ceaiuri, Lotiuni, Tincturi si Siropuri. Produsele noastre sunt notificate CPNP si SNPMAPS Bucuresti.

Plantele sunt culese manual din Muntii Apuseni, uscate in uscator / la umbra (pastrandu-si astfel toate uleiurile volatile). Tincturile se macereaza in camera special amenajata cu temperaturi de 25grade. Cremele sunt preparate in conformitate cu retetele traditionale notificate la Ministerul Sanatatii.

Din pasiune pentru natura, producem Ceaiuri din plante medicinale la 125 g si 250 g, atent culese si prelucrate manual la Poienii de Jos, in judetul Bihor – RO. Aceste Ceaiuri Medicinale sunt notificate la SNPMAPS Bucuresti si sunt recomandate pentru diverse probleme de sanatate.
Descopera toate produsele noastre pe www.terramedplant.ro

Iti recomandam cu drag Siropul IMUNITARO-AID, Ceaiul si Tinctura SILUET-AID, Tinctura de Branca Ursului, etc..

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.