kampus.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.kampus.ro

kampus.ro affiliate program

Ranking

214th

General

8th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

62 days

Currency

RON

Time to payment

54 days

Description

Incepand cu anul 2012, Kampus.ro este unic importator pentru incaltamintea ortopedica, de strada si de casa, marcile OrtoMed si Mjartan, produsele fiind fabricate in exclusivitate in Slovacia, la standarde europene. Incepand cu anul 2015, importam exclusiv marcile superioare de incaltaminte ortopedica PodoWell si Fargeot, din Franta, iar incepand cu 2018, marcile Pinosos(Spania) si Bonny Silver(Turcia)

Read More

Incepand cu anul 2012, Kampus.ro este unic importator pentru incaltamintea ortopedica, de strada si de casa, marcile OrtoMed si Mjartan, produsele fiind fabricate in exclusivitate in Slovacia, la standarde europene.

Incepand cu anul 2015, importam exclusiv marcile superioare de incaltaminte ortopedica PodoWell si Fargeot, din Franta, iar incepand cu 2018, marcile Pinosos(Spania) si Bonny Silver(Turcia) – soseste pentru diabetici, cu fir de argint.

Avantaje oferite clientilor:
– Toate produsele se afla in stocul Kampus Bucuresti, cu livrare in urmatoarea zi lucratoare in reteaua Fan Courier, pentru comenzile plasate si confirmate pana la orele 16:00.
– Consiliere gratuita asupra modelelor si marimilor, avand la baza peste 20 ani de experienta in domeniul vanzarii de incaltaminte si peste 5 ani de experienta in vanzarea de incaltaminte online.
– Seriozitate si calitate a serviciilor si produselor oferite clientilor, in cei peste 5 ani de activitate online.
– Clientii au posibilitatea de a returna produsele nepurtate, in termen de 30 zile de la data livrarii, chiar si fara motiv.
– Plata aferenta contravalorii produselor returnate se efectueaza in 48 de ore de la returnarea produselor, in contul bancar comunicat.

Avantaje oferite afiliatilor:
– Comisionul oferit este de 12% la orice produs.
– Perioada de recurenta este de 60 zile.
– Afiliatii pot achizitiona un produs marca OrtoMed si un produs marca Mjartan, cu discount special de 50%, in vederea facilitarii cunoasterii calitatii produselor. Pentru aceste produse, afiliatii beneficiaza de transport gratuit, de posibilitatea de retur in 30 zile, daca produsele nu au fost purtate si schimbarea gratuita a marimii tur-retur.
– Perioada de aprobare a comisioanelor este de 30 zile, avand in vedere politica de retur de 30 zile.
– Se pot face bannere la solicitarile fiecarui afiliat(anumite modele, game de produse, dimensiuni atipice, etc.).

Recomandam indeosebi promovarea articolelor marcile OrtoMed, PodoWell si Pinosos, care ofera un confort de exceptie, atat in gama profesionala(seria 37xx), cat si in gama de incaltaminte ortopedica si pentru reabilitare medicala, avand o gama larga de produse, de la papuci si sandale, pana la pantofi si ghete.

OrtoMed si Mjartan sunt marci inregistrate la OHIM, apartinand Mjartan s.r.o. Slovacia.

Multe dintre produsele OrtoMed au un design unic, inregistrat la OHIM.

Promovare Facebook:
Este permisa promovarea pe pagini, profile, grupuri sau in FB Ads. Puteti prelua materiale de pe:
https://www.facebook.com/IncaltaminteOrtopedica
https://www.facebook.com/pages/Kampus-Network-Magazin-Online-de-Incaltaminte/121283421225340
https://www.facebook.com/MjartanRomania

Promovare Adwords:
Este permisa promovarea in reteaua de display, video sau text Google Adwords.

Ne puteti contacta, de preferinta, prin e-mail: laurentiu.ilie@kampus.ro sau la telefon: 0721.271.354, recomandabil de luni pana vineri, intre orele 12:00-18:00.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.