Program afiliere fumz.ro - 2Performant
Screenshot of fumz.ro

fumz.ro affiliate program

Ranking

402nd

General

12th

Category

Commission

20.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

Salut, Fumz sunt dispozitive noi pentru vapare, valabile si in forma cu nicotină 0% In varianta de 0% nicotina, se ofera aceasi experienta de fumat, fara sa dauneze sanatatii. Poti alege din 14 arome fructate care au un miros placut atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Pot fi folosite si in spatiile

Read More

Salut,

Fumz sunt dispozitive noi pentru vapare, valabile si in forma cu nicotină 0%
In varianta de 0% nicotina, se ofera aceasi experienta de fumat, fara sa dauneze sanatatii. Poti alege din 14 arome fructate care au un miros placut atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Pot fi folosite si in spatiile inchise.
Dispozitivele Fumz au o baterie ce dureaza pana la 650 ore si contin 1000 de pufuri.
Fumz este o narghilea electronica portabila, fiecare dispozitiv fiind echivalentul a aproximativ 4 pachete ”traditionale” de tigariSunt usor de utilizat, au design simplu si compact, fara alte piese sau cabluri. Îl scoti din cutie si e gata de folosit.

Toate produsele sunt pe stoc, livrarea o asiguram prin curier rapid in 1-3 zile lucratoare, ceea ce inseamna ca platim comisioanele super rapid. Si inca ceva, rata de retur este aproape inexistenta.

Comisionul oferit afiliatilor este de 20% si acceptam toate formele de promovare, cu exceptia brand biddingului pe Google Ads (fumz, fumez, fume, si alte derivate)

Sustinem activitatea ta prin campanii media putenice, desfasurate la nivel national. Produsul FUMZ FARA NICOTINA SE POATE PROMOVA.

Pentru informatii suplimentare oferim asistenta in timp real, 24/24.
Contact: afiliere@doctor-swiss.com

Va multumim, spor la conversii!
Echipa fumz.ro

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.