Program afiliere eyerim.ro - 2Performant
Screenshot of eyerim.ro

eyerim.ro affiliate program

Ranking

95th

General

7th

Category

Commission

7.5%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

47 days

Description

eyerim este magazinul online de optică din Europa Centrală și de Est care cuprinde o gamă variată de ochelari – de la ochelari de soare de firmă sau ochelari de top pentru sport până la ochelari de vedere personalizați. Datorită celor mai noi aplicații tehnice, achiziționarea ochelarilor de calitate la prețuri accesibile este acum mai

Read More

eyerim este magazinul online de optică din Europa Centrală și de Est care cuprinde o gamă variată de ochelari – de la ochelari de soare de firmă sau ochelari de top pentru sport până la ochelari de vedere personalizați.

Datorită celor mai noi aplicații tehnice, achiziționarea ochelarilor de calitate la prețuri accesibile este acum mai simplă ca niciodată. Grație probei virtuale cu aplicația Magic Mirror, puteți proba mii de modele doar prin webcam. Datele de pe rețetă pot fi acum completate ușor online și puteți să vă îmbunătățiți ochelarii prin adăugarea de filtru fotocromatic, polarizare, protecție pentru calculator și multe altele.

eyerim oferă de asemenea propria marcă – eyerim collection – o colecție de ochelari pentru care lentilele personalizate sunt deja incluse în preț.

Cum rămâne cu situația în care doriți ochelari noi, dar nu vă amintiți valorile dioptriilor? Ne ocupăm noi! Datorită unei alte inovații tehnologice – aplicația Lens Scan – puteți măsura singur valorile exacte ale dioptriilor ochelarilor dv. Și totul este gratuit!

Cu un site nou ușor de utilizat, livrare și retur gratuit, eyerim este locul ideal pentru achiziția de ochelari noi – online, simplu și comod.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.