Program afiliere 4pet.ro - 2Performant
Screenshot of www.4pet.ro

4pet.ro affiliate program

Ranking

466th

General

9th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

32 days

Description

4pet.ro este furnizorul de buna dispozitie pentru toate animalele din Romania.Ca importator oficial pentru toate produsele petshop comercializate, 4pet.ro este fara dar si poate partenerul tau de incredere. Atunci cand cumperi de pe 4pet.ro, petshop online, ai siguranta calitatii deoarece cabinetele veterinare ne recomanda. Mergi la medicul tau veterinar si cere produsele Raw Paleo si

Read More

4pet.ro este furnizorul de buna dispozitie pentru toate animalele din Romania.Ca importator oficial pentru toate produsele petshop comercializate, 4pet.ro este fara dar si poate partenerul tau de incredere. Atunci cand cumperi de pe 4pet.ro, petshop online, ai siguranta calitatii deoarece cabinetele veterinare ne recomanda. Mergi la medicul tau veterinar si cere produsele Raw Paleo si vei vedea ca avem dreptate.

REDUCERI
Nu avem produse la reducere pe www.4pet.ro. Doar afiliatii primesc cupoane de reducere pentru a creste numarul conversiilor. Exista reduceri pe anumite categorii de produse si reduceri generale.

Produse destinate uzului veterinar
In acest caz doar cabinetele veterinare pot comanda. Evident costul cosului este mult mai mare fata de unul al unui proprietar de pet.

Dropshipping
Suntem singurul petshop online cu dropshipping.

Per total ceea ce dorim sa va spunem este faptul ca va oferim toata sustinerea si variantele pentu a promova 4pet.ro si a creste numarul comisioanelor.

Fiind unic importator si sponsor principal pentru aproximativ toate congresele veterinare din tara va promitem ca vom organiza concursuri si pentru afiliatii din platforma 2Perfomant deoarece suntem siguri ca sunt printre voi si proprietari de pet.

Atentie: daca ai dificultati cu feed-ul de la 2Performant acesta este feed-ul trimis de noi catre ei, pe care tu il poti folosi: https://www.4pet.ro/feed/2performant.csv . Nu uita sa adaugi link-ul de afiliat.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.