pictorulfericit.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of pictorulfericit.ro

pictorulfericit.ro affiliate program

Ranking

426th

General

11th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Bună tuturor afiliaților, La Pictorul Fericit vrem să oferim o experiențe minunate, unice și care țin o viață. Facem asta oferind un produs premium, de la calitatea pânzei și a acesoriilor picturii pe numere până la ambalaj și livrare în 24 de ore cu transport gratuit la orice comandă. Customer care excelent și mereu centrați

Read More

Bună tuturor afiliaților,

La Pictorul Fericit vrem să oferim o experiențe minunate, unice și care țin o viață. Facem asta oferind un produs premium, de la calitatea pânzei și a acesoriilor picturii pe numere până la ambalaj și livrare în 24 de ore cu transport gratuit la orice comandă. Customer care excelent și mereu centrați pe nevoie și feedback-ul clientului.

Ce oferim afiliaților care dorim să ne ajute să aducem aceste experiențe și altora:
– 12% comision din vânzare
– Rată de conversie medie de 1.7%
– Suport telefonic sau scris pentru orice afiliat.
– Aprobare comisioanelor in aprox 15 zile.
– Bonusuri pentru afiliații cu peste 25 de comenzi generate într-o singură lună

Pictura pe numere, o încurajare pentru starea ta de bine
Îți propunem să evadezi din stresul de zi cu zi și să te refugiezi în culoare. Kit-urile includ tot ce ai nevoie pentru a finaliza un tablou. Pictează, experimentează și exersează-ți talentul! Se spune că pictura pentru adulți are o contribuție în procesul de vindecare spiritual, fiind o terapie prin culori – un hobby creativ, ce îți testează atenția și răbdarea. Ai teme diverse pentru a satisface toate interesele tale – picturi pe numere cu tematică de călătorie, animale, obiecte, decoruri urbane și nu numai.

Pentru tine și cei dragi – poți face un cadou inedit, poți încerca să pictezi alături de cei dragi ție, implicând chiar și pe copii. Pictura pe numere este cadou perfect, activitate potrivită pentru toate vârstele.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.