Program afiliere jadflamande.ro - 2Performant
Screenshot of www.jadflamande.ro

jadflamande.ro affiliate program

Ranking

488th

General

6th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

6 days

Description

Pe JadFlamande.ro comercializam o gama variata de produse: cadouri, articole si accesorii scolare, articole vestimentare (copii si dama), jucarii, truse de pictura si desen, si altele. In portofoliul nostru se regasesc peste 10000 produse. Produsele sunt importate din tari precum Spania, Anglia, Statele Unite ale Americii, Franta, Italia, Polonia. Suntem unici importari in Romania ai

Read More

Pe JadFlamande.ro comercializam o gama variata de produse: cadouri, articole si accesorii scolare, articole vestimentare (copii si dama), jucarii, truse de pictura si desen, si altele. In portofoliul nostru se regasesc peste 10000 produse. Produsele sunt importate din tari precum Spania, Anglia, Statele Unite ale Americii, Franta, Italia, Polonia.
Suntem unici importari in Romania ai unor branduri si produse renumite pe plan international precum Santoro-Gorjuss, Safta, Papo, Comansi, Ferrari, Bombata, Disney, Eurographics, JC Toys, plusuri National Geographic, puzzle-uri King sub licenta Disney, si multe altele.

Avantajele pe care le oferim afiliatilor nostri din platforma 2Performant:
• Comision: 5%
• Perioada de recurenta: 30 zile
• Gama variata de produse
• Procentaj mare de conversie datorat popularitatii si calitatii produselor comercializate
• Feed-uri, Bannere
• Promptitudine in rezolvarea solicitarilor afiliatilor

Produse pe care le recomandam:

Colectia Gorjuss de la SANTORO este una dintre cele mai cautate colectii pentru fetite si adolescente in ultimii ani. Design-ul deosebit si calitatea superioara a produselor au transformat colectia Gorjuss intr-o adevarata atractie.

Gama Ferrari este prezenta in portofoliul nostru prin articole si accesorii scolare (ghiozdane, penare, instrumente de scris), articole de calatorie (troler, genti cosmetice/laptop) si cadouri (pixuri, mouse pad-uri, cani).

Cu ajutorul SAFTA propunem clientilor produse care se bucura de un raport calitate-pret avantajos. Gama de produse SAFTA se imparte in articole scolare si articole de calatorie. Principalul atu al producatorului spaniol este multitudinea licentelor folosite: Llama, Harry Potter, L.O.L., FC Barcelona, Kimmidoll, Disney. Produsele se adreseaza atat copiilor cat si adolescentilor.

Figurinele PAPO si COMANSI se remarca prin reproducerea fidela a realitatii si proprietatea incasanta a materialelor folosite. Daca figurinele PAPO au rol in special educational fiind impartite pe colectii in functie de regnul din care provin (rase de cai, rase de caini si pisici, animale domestice/salbatice, dinozauri, mutanti), cele COMANSI sunt reprezentari ale personajelor unor celebre animatii: Avengers, Kung Fu Panda, Barbie, Teen Titans Go, Masha si Ursul, Patrula Catelusilor, Hello Kitty, Shreck, Tom & Jerry, Madagascar, Scooby Doo.

Venim in intampinarea pasionatilor de pictura si desen cu o mare varietate de produse. Ne adresam atat incepatorilor cat si avansatilor.

Jucariile de plus produse sub supravegherea National Geographic si puzzle-urile pe care le comercializam au o calitate premium.

Desigur, recomandam cu mare incredere si celelalte produse pe care le puteti gasi pe www.jadflamande.ro.

Clientii nostri au posibilitatea de a achizitiona produsele cu plata ramburs, cu ajutorul cardului online sau in rate.

Email: online@jadflamande.ro
Telefon: 0774693198

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.