Program afiliere dodopizza.ro - 2Performant
Screenshot of dodopizza.ro

dodopizza.ro affiliate program

Ranking

277th

General

5th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

Suntem este un lanț internațional de pizzerii neobișnuite ce numără 7 locații în România și peste 680 în alte 13 țări. În 2014 am deschis prima pizzerie la Brașov, iar în 2017 am intrat și pe piața din București, unde servim în regim dine-in, livrare și takeaway din 5 locații până la această oră. În

Read More

Suntem este un lanț internațional de pizzerii neobișnuite ce numără 7 locații în România și peste 680 în alte 13 țări. În 2014 am deschis prima pizzerie la Brașov, iar în 2017 am intrat și pe piața din București, unde servim în regim dine-in, livrare și takeaway din 5 locații până la această oră. În 2021, ne-am propus să deschidem 5 noi pizzerii în București, în felul acesta acoperind tot orașul cu zonele noastre de livrare.

Ne deosebim prin dedicația noastră pentru transparență absolută. Oricine poate privi cum i se prepară comanda prin camerele live din bucătărie ce pot fi accesate pe site-ul nostru. Periodic, clienții noștri misterioși verifică calitatea produselor și a serviciului de livrare cu scopul de a ne asigura că standardele noastre sunt respectate cu strictețe. În plus, promitem să îți livrăm comanda în mai puțin de 60 minute, dar dacă nu reușim îți oferim un voucher pentru o pizza mare cadou la următoarea ta comandă.

Pizzele și gustările noastre sunt potrivite pe gustul tuturor, dar trebuie să recunoaștem că cei mai înfocați fani Dodo sunt:
– Young professionals cu vârsta între 25-34 ani și interese precum shopping, sportul și entertainment (gaming, seriale, filme);
– Familiile cu copii;
– Studenții.

Alte informații:
– Femei 51,3% – Bărbați 48,7%;
– Orașe: București și Brașov;
– Zona de livrare limitată.

Programul nostru de afiliere se aplică exclusiv comenzilor pe site-ul dodopizza.ro. Canalele de promovare acceptate:
– Postări organice pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, LinkedIn, Tik Tok, YouTube, etc.;
– Articole pe blog;
– Site-uri de tip cashback;
– Ai o altă idee de promovare? Te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj.

Beneficii:
– Comision 10%;
– Coș mediu de cumpărături – 60 lei pentru comenzile cu livrare;
– Rata de conversie la nivel de site 15,7%;
– Numărul de telefon de comandă și link-urile către aplicația mobilă sunt ascunse pentru a preveni pierderile de trafic;
– Perioada de recurență/ cookie life: 60 zile.

Restricții:
– Nu permitem promovarea produselor noastre prin Google Ads (search și display);
– Pentru a promova produsele noastre prin Facebook Ads, Instagram Ads sau prin newsletter, te rugăm să ne soliciți aprobarea anterior;
– Dacă vrei să organizezi concursuri sau evenimente cu brandingul Dodo Pizza, te rugăm să ne contactezi;
– Nu este permisă folosirea materialelor vizuale puse la dispoziție în platformă, altfel decât pentru promovarea brandului Dodo Pizza.

Afiliații care nu respectă restricțiile riscă excluderea din program și anularea comisioanelor obținute prin mijloace nepermise.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta printr-un mesaj pe platforma 2Performant. Îți vom răspunde în maxim o zi lucrătoare. Orice întrebări sau sesizări care pot apărea din partea clienților se pot direcționa către adresa noastră: feedback@dodopizza.ro.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.