daedalusonline.eu/hungary affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.daedalusonline.eu

daedalusonline.eu/hungary affiliate program

Ranking

515th

General

7th

Category

Commission

0.5€

per lead

Cookie life

60 days

Currency

EUR

Time to payment

31 days

Description

A Daedalus Online internetes felmérésekkel foglalkozik különböző cégek számára Romániában, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban, amelyek témája televíziós reklámok előzetes letesztelése, új termékek bevezetése a piacra és az ügyfél elégedettség felmérése. Daedalus Online csak online kutatásokat készit. Cégünk nem vesz részt semmilyen módon promóciós tevékenységekben, reklámokban vagy direkt marketingben. Minden igyekezetünk hogy megszerezzük a

Read More

A Daedalus Online internetes felmérésekkel foglalkozik különböző cégek számára Romániában, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban, amelyek témája televíziós reklámok előzetes letesztelése, új termékek bevezetése a piacra és az ügyfél elégedettség felmérése.
Daedalus Online csak online kutatásokat készit. Cégünk nem vesz részt semmilyen módon promóciós tevékenységekben, reklámokban vagy direkt marketingben. Minden igyekezetünk hogy megszerezzük a statisztikai adatokat az a vizsgált témában.

A Daedalus New Media Research 2012-től az ESOMAR tagja.
A Daedalus New Media Research személyi adattokat nyilvántartó cég, amely a 12502 számmal rendelkezik.

Jelen pillanatba a következő országokban van aktív panelünk: Románia, Bulgária, Magyarország, Szerbia, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Törökország és Görögország.

A magyarországi panelünk 49000 aktív válaszadóval rendelkezik, az idei célunk növelni a válaszadók számát ebben az országban.

A jutalék összege 0,4 euró az affiliate részére, minden érvényes regisztráció után.

A kampány nyitóoldala:
http://www.daedalusonline.eu/rec_hu13/join.php?rec=2PERF

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.