Program afiliere celebook.ro - 2Performant
Screenshot of celebook.ro

celebook.ro affiliate program

Ranking

502nd

General

11th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

10 days

Description

Suntem Celebook – o echipă dedicată, care avem grijă ca amintirile tale să fie în siguranță. Noi adunăm pozele tale și le păstrăm în cel mai frumos mod, într-un album personalizat ce ține o viață întreagă. Celebook reunenște și ține la loc sigur emoțiile prețioase: pozele de la nuntă, botez, zi de naștere, călătorii, sau

Read More

Suntem Celebook – o echipă dedicată, care avem grijă ca amintirile tale să fie în siguranță. Noi adunăm pozele tale și le păstrăm în cel mai frumos mod, într-un album personalizat ce ține o viață întreagă. Celebook reunenște și ține la loc sigur emoțiile prețioase: pozele de la nuntă, botez, zi de naștere, călătorii, sau oricare eveniment important din viața fiecăruia, într-o Fotocarte cu un design deosebit, pentru ca tu să le poți împărți cu familia și prietenii tăi. Suntem aici să te ajutăm să găsești și cadoul perfect bunicilor, părinților, prietenilor, jumătății tale sau colegilor de la serviciu. Surpriza pentru cei dragi este garantată atunci când poți strânge toate amintirile în pagini personalizate, aranjate impecabil într-o Fotocarte!

Pentru a-ți crea o fotocarte, ai nevoie doar de 3 lucruri:
1. Poze;
2. Un calculator;
3. Conexiune la internet.
Creează-ți un cont pe celebook.ro sau loghează-te pe site cu contul tău de Facebook și ești gata să faci comanda! Editorul Foto online îți permite să modifici și să aranjezi fotografiile așa cum îți dorești, iar când ești mulțumit de rezultat, nu-ți rămâne decât să plasezi comanda online. Poți alege metoda de plată care ți se potrivește: online prin card bancar sau ramburs la livrare. În decurs de 10-14 zile calendaristice, fotocartea va fi livrată chiar la ușa ta: gratuit

Diversitatea opțiunilor
În funcție de numărul de poze pe care vrei să le incluzi, precum și ținând cont de scopul fotocărții tale, la Celebook ai o mulțime de opțiuni. Fotocartea este disponibilă în 6 dimensiuni: Mini, Pătrat, Portret, Panoramic, Star sau Elite. Și numărul de pagini este variabil: de la 28 până la 120.

Calitate și durabilitate
Calitatea produselor Celebook este pur și simplu imbatabilă. Fotocărțile sunt imprimate la o tipografie din Olanda, care asigură redarea tuturor nuanțelor și păstrează culorile vii ale fotografiilor digitale. Densitatea și textura hârtiei utilizate o fac nu doar plăcută la atingere, ci și rezistentă la uzură.
Astfel Celebook îți poate oferi cel mai bun raport calitate/preț, precum și garanția că te vei bucura mult timp de amintirile tale.
Misiunea noastră este să aducem fericire în casa și inima ta!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.