Program afiliere 2performant.com - 2Performant
Screenshot of 2performant.com

2performant.com affiliate program

  • Others (18)
  • 2performant.com
  • June 2016
  • Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Hungary, India, Moldova, Republic of, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia

Ranking

142nd

General

2nd

Category

Commission

100.0€

per sale

Cookie life

30 days

Currency

EUR

Time to payment

100 days

Description

Bine ai venit în programul de afiliere 2Performant! Începând cu data de 10 Iunie 2020, vom comisiona doar lead-urile lansate în urma aducerii de noi advertiseri în platforma 2Performant. Oferim un comision de 100 EURO pentru orice advertiser, ce se lansează în termen de 90 de zile de la data înregistrării în platforma 2Performant. Din

Read More

Bine ai venit în programul de afiliere 2Performant!

Începând cu data de 10 Iunie 2020, vom comisiona doar lead-urile lansate în urma aducerii de noi advertiseri în platforma 2Performant.

Oferim un comision de 100 EURO pentru orice advertiser, ce se lansează în termen de 90 de zile de la data înregistrării în platforma 2Performant.

Din datele și experiența noastră, un program de afiliere poate reprezenta un canal rentabil de promovare pentru magazinele care au dobândit anterior vizibilitate și care au ajuns la un număr minim de comenzi / lună. Nu există un număr sau o formulă magică, însă în general de la 200 de comenzi / lună se poate considera că există o oarecare tracțiune pe care să poată construi afiliații. Așadar, vă recomandăm să vă îndreptați promovarea către advertiseri ce au un minim de 200 de comenzi pe lună din propriul magazin online.

Important de retinut este faptul ca, este interzis ca un afiliat să creeze un cont de advertiser în numele acestuia, fără să existe un acord explicit între cele două părți.

Spor la conversii!

——————————–

ENG:
Welcome to the 2Performant affiliate program!

Starting with June 10, 2020, we will reward only the leads for new advertisers launched in 2Performant platform.

We offer a commission of 100 euro for any advertiser who is launched in an interval of 90 days since its registration on 2Performant platform.

Our research and experience show that an affiliate program could be an efficient advertising channel for e-commerce store that have already gained visibility and have reached a minimum amount of orders/month. While there is no number or magic formula, we consider that from 200 orders/month an e-commerce store can generate a potential on which the affiliates will build on. Therefore, we recommend to focus on promoting advertisers with at least 200 orders/month in their online store.

It is forbidden for an affiliate to create an advertiser account on behalf of an online shop without a preexisting clear agreement between the two parties.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.