you-shop.ro Affiliate Program
Screenshot of www.you-shop.ro

you-shop.ro

Ranking

291st

General

3rd

Category

Commission

11.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

4 days

Description

You-shop.ro reprezinta un magazin online de incredere cu preturi mici si produse variate. Categoriile de produse disponibile pe You-shop.ro sunt: Auto, Electronice, Instrumente muzicale, Accesorii laptop-pc-telefon, Produse pentru casa, Pentru copii, Produse de sanatate si de timp liber. Publicul you-shop.ro este format preponderent din categoria cu vârsta cuprinsă între 16 și 50 de ani. De

Read More

You-shop.ro reprezinta un magazin online de incredere cu preturi mici si produse variate.
Categoriile de produse disponibile pe You-shop.ro sunt: Auto, Electronice, Instrumente muzicale, Accesorii laptop-pc-telefon, Produse pentru casa, Pentru copii, Produse de sanatate si de timp liber.
Publicul you-shop.ro este format preponderent din categoria cu vârsta cuprinsă între 16 și 50 de ani. De regula publicul cu varsta mai mica 16-18 ani alege produse din categoria instrumente muzicale, iar restul din celelalte categorii. Cei mai in varsta 45 – 50 ani aleg din categoria de sanatate.
Produsele se livreaza rapid prin Fan Courier in 1-2 zile lucratoare.
Livrarea este gratuita la sume mai mari de 250 RON.
Cum puteți promova produsele noastre? – prin facebook: puteți folosi acest canal de promovare, indiferent dacă este vorba de postări organice sau de reclame Facebook. Singura observație este că toate întrebările care pot apărea de la clienții noștri în comentarii să fie direcționate către adresa de e-mail: contact@you-shop.ro. (întrebări despre comenzi, livrarea produselor, promotii, etc.) – folosind articole ale produselor disponibile pe you-shop.ro – prin campanii clasice de display ads – pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback.
Avantajele programului de afiliere you-shop.ro:
– aveți suport dedicat din partea you-shop.ro, va stam la dispozitie pt orice intrebare sau nelamurire
– comision mare oferit afiliatilor, 11% din valoarea unei tranzactii.
– perioada de recurenta este de 30 zile si perioada de aprobare a comisioanelor este de aproximativ 48h.
– rată de retur foarte mică, aproape inexistenta
– procent ridicat de aprobare a comisioanelor
– puteți alege dintr-o selecție variată de campanii, practic puteti face reclama oricariu produs de pe you-shop.ro, avem si produse cu preturi de peste 500 RON
– sunteți acceptat automat în programul nostru de afiliere, deci veți începe să câștigați bani imediat
Orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din 2Performant, în maximum 48 de ore.
Va multumim anticipat pentru buna colaborare!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.