sleddogs.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.sleddogs.ro

sleddogs.ro affiliate program

Ranking

644th

General

7th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Ce este Sled Dogs? Sled Dogs reprezinta brandul pentru un produs norvegian unic destinat sporturilor de iarna. Cei doi oameni din spatele brandului Sled Dogs sunt fratii norvegieni Ronny Paul Gydar si Tommy Einar Gydar Syversen. Ronny este un inliner care practica acest sport la modul hardcore, acesta si-a dorit sa practice inliningul si pe

Read More

Ce este Sled Dogs?

Sled Dogs reprezinta brandul pentru un produs norvegian unic destinat sporturilor de iarna. Cei doi oameni din spatele brandului Sled Dogs sunt fratii norvegieni Ronny Paul Gydar si Tommy Einar Gydar Syversen.

Ronny este un inliner care practica acest sport la modul hardcore, acesta si-a dorit sa practice inliningul si pe timpul sezonului de iarna. Tommy este acel tip care iubeste activitatile sociale apres-ski si dorea sa gaseasca o activitate de practicat dupa sesiunile prelungite de schiat.

Impreuna impartasesc pasiunea pentru Sled Dogs Snowskates si nimic nu-i bucura mai mult decat sa-si vada prietenii snowskateri bucurandu-se de Sled Dogs pe partii.

CE SUNT SNOWSKATE-URILE?

Snowskates sunt exact ceea ce se aude: patine pe zapada!

Aceasi tehnica ca si pentru Hockey, Patinaj si Role;
Testate la competitii si atestate pentru partii;
Recomandate de nume mari din Hockey;
Distractie maxima cu bagaj mic!
Oricine stie sa utilizeze patinele sau rolele, stie deja cum sa utilizeze snowskate-urile –chiar si incepatorii invata intr-o singura ora.

Tehnic vorbind, snowskateurile SledDogs sunt unice in lume, fiind primele patentate, imbina perfect bootul confortabil si usor cu o baza unica tip schi cu margini de otel pentru aderenta pe zapada. Acestea combina libertatea si miscarile agresive ale patinajului si rolelor, cu aventura si provocarea schiurilor si snowboardului.

Snowskateurile Sled Dogs impreuna cu turneul Sled Dogs BONEFIGHT reprezinta una din cele mai noi si rapid adoptate activitati din sporturile de iarna.

PENTRU CINE SUNT SNOWSKATE-URILE?

Aspectul inovativ al Snowskate-urilor Sled Dogs face ca acestea sa poate fi utilizate cu usurinta atat de incepatori intr-ale sporturilor de iarna cat si de catre sportivi sau amatori de sporturi de iarna si nu numai.

Snowskate-urile Sled Dogs sunt concepute pentru a putea fi utilizate cu usurinta de catre oricine. Daca ai practicat sau esti familiarizat cu schiatul, snowboardingul, patinajul pe gheata, inline skating sau stii sa utilizezi rolele vei fi uimit cat de usor si intuitiv poti face tranzitia la Snowskate-urile Sled Dogs.

Bineinteles, utilizatorii noi vor trebui sa-si acorde timp pentru a capata dexteritatea necesara pentru a putea utiliza la potential maxim Snowskate-urile Sled Dogs, dar in principiu elementele de baza ce tin de manevrarea in siguranta pe partie a Snowskate-urilor si le pot insusi in cateva ore.

La fel ca si la majoritatea sporturilor de iarna, utilizatorii noi vor trebui sa invete care este pozitia corecta a corpului in timpul utilizarii Snowskate-urilor precum si alte elemente tehnice care tin de deplasare, luarea virajelor, incetinire, oprire si reluarea rapida si in siguranta a pozitiei corecte.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.