Program afiliere infinity.ro - 2Performant
Screenshot of www.infinity.ro

infinity.ro affiliate program

Ranking

366th

General

7th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Infinity.ro este marketplace-ul în plină dezvoltare care ţineteşte constant spre rezultate. Conectăm neîncetat clienţii cu produse si selleri noi şi ne concentrăm pe implementarea celor mai avantajoase beneficii – transport gratuit, caskback, suport 24/7 şi lista nu se opreşte aici. Iată cui ne adresăm: persoane cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, practici,

Read More

Infinity.ro este marketplace-ul în plină dezvoltare care ţineteşte constant spre rezultate.
Conectăm neîncetat clienţii cu produse si selleri noi şi ne concentrăm pe implementarea celor mai avantajoase beneficii – transport gratuit, caskback, suport 24/7 şi lista nu se opreşte aici.

Iată cui ne adresăm: persoane cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, practici, în căutarea de soluţii rapide şi eficiente, hotărâţi în achiziţie (rata de retur de doar 2%) şi dispuşi să includă în coşul de cumpărături produse în valoare medie de 350 lei
Ne orientăm spre o varietate cât mai mare de categorii de produse, pentru a reuşi să fim soluţia online pentru orice situaţie.

Ne opunem oricăror limite în orizonturile noastre şi suntem hotărâţi să dezvoltăm continuu cel mai ofertant Marketplace de pe piaţa din România.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.