hiris.ro Affiliate Program
Screenshot of www.hiris.ro

hiris.ro

Ranking

138th

General

1st

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

49 days

Description

HIRIS.ro este un mall online de parfumuri, cosmetice, seturi cadou, bijuterii, accesorii si ceasuri la cele mai accesibile preturi. Avem peste 9.000 de produse ce apartin celor mai renumite branduri. HIRIS.ro imparte profitul cu tine si iti ofera sansa de a castiga sume importante prin afilierea cu magazinul nostru online! Preturi competitive si cu pana

Read More

HIRIS.ro este un mall online de parfumuri, cosmetice, seturi cadou, bijuterii, accesorii si ceasuri la cele mai accesibile preturi. Avem peste 9.000 de produse ce apartin celor mai renumite branduri.

HIRIS.ro imparte profitul cu tine si iti ofera sansa de a castiga sume importante prin afilierea cu magazinul nostru online!

Preturi competitive si cu pana la 60% mai mici fata de magazinele clasice (offline), clienti fideli ce ne recomanda, comenzi ferme, livrare rapida, reduceri si oferte atractive, promotii saptamale – acestea sunt cateva dintre atuurile noastre ce iti pot aduce castiguri importante in scurt timp, fara efort. Noi punem la dispozitie know-how-ul si resursele, tu trebuie doar sa promovezi produsele comercializate de HIRIS.ro.

Suntem de peste 6 ani prezenti pe piata online si am reusit sa avem o crestere constanta a gamei de produse, a numarului de clienti si implicit a profitului.

De ce avem nevoie de tine? Pentru ca orice companie are ca scop principal maximizarea profitului.
De ce ai tu nevoie de noi? Pentru a-ti creste considerabil veniturile. Impreuna putem dezvolta un parteneriat profitabil si de lunga durata.

Avem produse detinate unui public foarte larg.

Ce poti castiga prin afilierea cu HIRIS.ro? Pentru fiecare comanda finalizata, te rasplatim cu un comision de 8%.

Este permisa promovarea in reteaua de display, video sau text Google Adwords. NU se accepta afiliatilor campanii Adwords pe brand, respectiv NU se pot folosi expresii care sa contina cuvintul “HIRIS”.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.