Program afiliere fruugo.ro - 2Performant
Screenshot of www.fruugo.ro

fruugo.ro affiliate program

Ranking

458th

General

10th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

133 days

Description

1. Descrierea programului de afiliere Fruugo Romania este unul dintre cele mai populare site-uri de cumpărături din Europa și Marea Britanie și Romania. Are filiale în peste 30 de țări din întreaga lume, oferind o varietate de opțiuni de cumpărături, pe lângă produse pentru piele și frumusețe. Fruugo a fost lansată în anul 2006 și

Read More

1. Descrierea programului de afiliere

Fruugo Romania este unul dintre cele mai populare site-uri de cumpărături din Europa și Marea Britanie și Romania. Are filiale în peste 30 de țări din întreaga lume, oferind o varietate de opțiuni de cumpărături, pe lângă produse pentru piele și frumusețe. Fruugo a fost lansată în anul 2006 și are sediul central în Țara Galilor, Marea Britanie. Site-ul oferă multe mărci străine, articole de toaletă, pantofi, ceasuri internaționale, îmbrăcăminte sport și alte articole de modă internaționala. Puteți face cumpărături și achiziționa orice produs doriți de la comercianți din întreaga lume, în limba și moneda dumneavoastră, folosind diferite metode de plată, fără a vă face griji cu privire la ratele de schimb valutar sau la costurile de transport. Fruugo are milioane de mărci disponibile în întreaga lume. Pe site sunt disponibile peste 20 de milioane de articole de îmbrăcăminte și accesorii diferite.

2. Avantajele programului de afiliere

Printre principalele avantaje ale programului de afiliere Fruugo România se numără cookie-ul pe viață de 30 de zile. Comisionul oferit pentru comenzile finalizate și acceptate este de 7% pentru orice comandă obișnuită.

3. Metodele de promovare

Programul de afiliere Fruugo România poate fi promovat după cum urmează:

– Postări organice pe Facebook

– E-mail Marketing / Newslettere după ce aveți confirmarea scrisă de la noi

– Site-uri de voucher

– Site-uri de cashback

– Site-uri de content

– Agregatoare de produse

– CSS

– PPC

Metode de promovare interzise în programul Fruugo România:

– licitarea pe cuvinte de brand Fruugo România este un program lansat prin integrare cu Tradedoubler.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.