Program afiliere rik.ro - 2Performant
Screenshot of www.rik.ro

rik.ro affiliate program

Ranking

279th

General

4th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

86 days

Description

Firma RIK este specializata exclusiv in distributia produselor de papetarie si birotica catre clientii finali. Actionand sub sloganul: “Solutia optima pentru orice birou” firma noastra va ofera o paleta extrem de larga de produse necesare oricarei afaceri. De asemenea, dispunand de o tipografie proprie va putem oferi toata gama de tiparituri: imprimate tipizate, registre, mape,

Read More

Firma RIK este specializata exclusiv in distributia produselor de papetarie si birotica catre clientii finali.

Actionand sub sloganul: “Solutia optima pentru orice birou” firma noastra va ofera o paleta extrem de larga de produse necesare oricarei afaceri.

De asemenea, dispunand de o tipografie proprie va putem oferi toata gama de tiparituri: imprimate tipizate, registre, mape, fluturasi, pliante, brosuri, reviste, cataloage precum si servicii de legatorie: mape de arhivare, registre cartonate, etc.

Ca urmare, avand in vedere experienta de peste 15 ani in acest domeniu, a capacitatii noastre logistice precum si a flexibilitatii echipei noastre, suntem convinsi ca putem satisface orice cerinte la cele mai inalte standarde.
Accesand platforma noastra online www.rik.ro puteti vizualiza imaginile, detaliile si preturile tuturor produsele si serviciilor oferite.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.