Program afiliere dacris.net - 2Performant
Screenshot of dacris.net

dacris.net affiliate program

Ranking

158th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

37 days

Description

Bine ai venit în lumea Dacris! Ne face plăcere să împărtășim cu tine experiența și serviciile noastre 🙂 Peste 30 de Ani de Experiență: Fondat în 1994, Dacris este un lider pe piața românească în importul, distribuția și comercializarea articolelor de birou și a produselor tipărite. Diversitate și Calitate: Cu un portofoliu extins de produse

Read More

Bine ai venit în lumea Dacris!

Ne face plăcere să împărtășim cu tine experiența și serviciile noastre 🙂

  • Peste 30 de Ani de Experiență: Fondat în 1994, Dacris este un lider pe piața românească în importul, distribuția și comercializarea articolelor de birou și a produselor tipărite.
  • Diversitate și Calitate: Cu un portofoliu extins de produse și soluții personalizate, avem peste 20.000 de clienți din domenii variate, de la financiar-bancar la turism.
  • Parteneriate de Prestigiu: Suntem unicul importator în România al produselor Pilot, oferind sute de produse ecologice și cu toate certificatele de calitate.
  • Orientați către Diversitatea Clienților: Ne-am adaptat oferta pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților noștri, de la corporații multinaționale, la companii mici și mijlocii, dar și persoanelor fizice.

De ce să Colaborezi cu Dacris.net?

  • Comision Atractiv: Beneficiezi de un comision de 10% per sale, cu o perioadă de recurență de 30 de zile.
  • Validare Rapidă: Comisioanele sunt aprobate în 5 – 7 zile de la validarea comenzii.
  • Ofertă Vastă: Avem mii de produse disponibile, din categorii variate: curatenie, protocol, mobilier,
  • Promoții Constante: Te bucuri de reduceri și pachete speciale lansate periodic.
  • Comenzi Avantajoase: Comanda medie pe dacris.net este de peste 500 lei, iar pentru comenzile de peste 300 de lei oferim transport gratuit.
  • Săptămânal comunicăm ofertele pe care le avem active pe dacris.net, așadar nu uita să îți verifici mesageria 2Performant si email-ul, pentru a fi la curent cu noile oportunități de promovare!

 Te poți abona la Newsletter-ul nostru accesând link-ul următor: https://www.dacris.net/info/newsletter Pentru și mai multe oportunități te invităm să ne vizitezi și pe Facebook la: https://www.facebook.com/dacrisimpex/ Sau LinkedIn la: https://www.linkedin.com/company/dacrisimpex

Sperăm să fi captat interesul tău și suntem întotdeauna deschiși sugestiilor sau întrebărilor tale. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.