zehava.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.zehava.ro

zehava.ro affiliate program

Ranking

620th

General

17th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Salut! Sunt Daniel, fondatorul casei de bijuterii Zehava. Trăind în diverse colțuri ale Europei, am observat că nu doar popoarele sunt diferite, ci mai ales oamenii în sine. Atunci când am ales să creez bijuterii pentru femei, m-am gândit să celebrez prin asta individualitatea, de care sunt absolut fascinat și să aduc un tribut feminității.

Read More

Salut!
Sunt Daniel, fondatorul casei de bijuterii Zehava.

Trăind în diverse colțuri ale Europei, am observat că nu doar popoarele sunt diferite, ci mai ales oamenii în sine. Atunci când am ales să creez bijuterii pentru femei, m-am gândit să celebrez prin asta individualitatea, de care sunt absolut fascinat și să aduc un tribut feminității.

Colecționez pietre prețioase din toată lumea cu gândul că bijuteria unicat este ceea ce vreau să mă reprezinte. Îmi doresc să văd chipuri de femei uluite la vederea pieselor mele, de care să se îndrăgostească instantaneu și iremediabil. De aceea, discut și mă consult mult cu persoana, care îmi comandă o bijuterie, un inel de logodnă, de exemplu. Vreau să știu cât mai multe lucruri despre personalitatea și gusturile femeii, ce va purta inelul, având în vedere că este o piesă de suflet, ce va sta în colecția ei personală toată viața. De fapt, este vorba despre o călătorie creativă, pe care o inițiez împreună cu clientul meu în căutarea acelui detaliu unic, menit să ofere piesei semnificația dorită.

Iubesc să folosesc elemente din Natură, pietre și metale, într-o îmbinare armonioasă, ca un omagiu adus naturii care ne înfrumusețează permanent viețile. Mă inspir de la Natură și sunt fascinat de perfecțiunea și frumusețea ei, detalii pe care mă străduiesc să le transfer și creațiilor mele. Mă simt privilegiat să lucrez cu elemente naturale rare, unice și atât de seducătoare, pe care să le dedic unor ființe la fel de frumoase și fermecătoare.

Pentru fiecare bijuterie pe care o creez ofer certificat de garanție pe viață, atât pentru metalul prețios folosit, cât și pentru piatra prețioasă sau semi-prețioasă folosită.

Întotdeauna livrez bijuteria creată într-un ambalaj pe măsura sa, un ambalaj elegant și original.

Am grijă să procesez fiecare comandă cu deosebită atenție și rapiditate, atât în țară, cât și în afara României.

Valoarea medie a unei comenzi este de aproximativ 3.800 de lei.

Modalitățile de plată pe care le pun la dispoziția clienților sunt: plata ramburs, transfer bancar și plata online cu cardul.

Clienții mei țintă sunt oameni cu venituri medii și înalte, oameni foarte bine educați ce lucrează în companii mari, au profesii liberale sau sunt antreprenori. Vârsta este cuprinsă între 25 și 55 de ani, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar cei care cheltuie cel mai mult sunt bărbații.

Top vânzări:
1. Verighete.
2. Cercei.
3. Inele de logodnă.
4. Restul produselor.

Ofer un comision de 10%, iar perioada de viață cookie este de 60 de zile.

Fiecare bijuterie Zehava vine cu o garanție pe viață și servicii gratuite de mentenanță.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.