Program afiliere teilor.ro - 2Performant
Screenshot of teilor.ro

teilor.ro affiliate program

Ranking

76th

General

2nd

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

62 days

Description

Brandul de bijuterii TEILOR s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță – excepțional reprezentate în aur și pietre prețioase. Brand-ul TEILOR se focusează pe colecții de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante și pietre prețioase dar si piese accesibile mereu in tendinte. TEILOR și-a propus să ofere cât mai mai multe opțiuni

Read More

Brandul de bijuterii TEILOR s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță – excepțional reprezentate în aur și pietre prețioase.

Brand-ul TEILOR se focusează pe colecții de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante și pietre prețioase dar si piese accesibile mereu in tendinte.

TEILOR și-a propus să ofere cât mai mai multe opțiuni celor cu un buget care se încadrează la nivel mediu și peste mediu, punând accent pe colecțiile de inele de logodnă și verighete. TEILOR își dorește să ofere întotdeauna produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.r

Ne poziționăm ca un brand premium care își atrage clienții prin întreaga experiență de achiziție oferită acestora:

– consultanță de specialitate
– livrarea gratuită a produselor
– procesarea rapidă a comenzilor
– servicii de personalizare a bijuteriilor
– ambalajul premium
– produse de calitate

Clubul TEILOR (https://club.teilor.ro/): Cardul TEILOR vă oferă beneficii precum discounturi la tranzacții care variază între 5%-20% pentru bijuteriile cu diamante, cadouri la comenzi și discounturi pentru bijuteriile cu pietre prețioase între 5%-8%.

Ne adresăm persoanelor pasionate de modă și fashion sau persoanelor care vor să poarte doar produse de calitate. Un alt segment pe care îl targetăm este cel format din cupluri tinere pentru care TEILOR reprezintă “furnizorul” de inele de logodnă și verighete, dar și de amintiri frumoase.

Grilă de comisionare:

– Bijuterii cu pietre prețioase: 8%
– Bijuterii fără pietre prețioase: 5%
– Lingouri – 0.2%
– Limită comision tranzacție*: 2000 RON

*Valoare maximă a comisionului este de 2000 RON, indiferent de valoarea cosului de cumparaturi.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.