Program afiliere sefinni.ro - 2Performant
Screenshot of www.sefinni.ro

sefinni.ro affiliate program

Ranking

301st

General

5th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

5 days

Description

Suntem producator, importator si distribuitor de bijuterii din aur si argint. Adaugam saptamanal modele noi, atat productie proprie cat si import. Prin atelierul nostru suntem capabili sa executam bijuterii unicat intr-un timp relativ scurt si sa expediem comanda oriunde in tara fara costuri de km suplimentari, inclusiv la easybox. Lucram cu 3 firme de curierat:

Read More

Suntem producator, importator si distribuitor de bijuterii din aur si argint. Adaugam saptamanal modele noi, atat productie proprie cat si import.

Prin atelierul nostru suntem capabili sa executam bijuterii unicat intr-un timp relativ scurt si sa expediem comanda oriunde in tara fara costuri de km suplimentari, inclusiv la easybox. Lucram cu 3 firme de curierat: GLS, Fancurier si Sameday.

Pe langa gama foarte variata de produse atat confectionate de noi cat si importate direct oferim preturi mai mult decat corecte, iar la cantitati mai mari putem aplica discount.

Ne adresam clientilor cu un venit mediu atat din zonele rurale cat si din cele urbane. Valoarea medie a unei comenzi este de aprox 150-170 lei.

Mai mult pentru a deveni si mai accesibila oferta noastra tuturor categoriilor de clienti am scos pe piata si colectia din aur de 8k, care se prezinta identic cu aurul de 14k, are aceleasi proprietati si un pret mult redus.

Oferim comision variabil, detaliat mai jos pentru vanzarile generate si incheiate cu succes, cookie life 30 zile si approval time de 15 > maxim 30 de zile.

  • comision 12% pentru categoriile: Bijuterii din Argint si Bijuterii la comanda (aur & argint)
  • comision 3% pentru categoria de bijuterii din aur (stoc import)
  • comision 1% pentru categoria piese si accesorii (aur si argint)

IMPORTANT:

  • este interzisa crearea de clone – site-uri ori pagini de social media (Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, etc) folosind numele Sefinni.
  • oferim comision doar pentru comenzile facturate si incasate cu succes de la client.
Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.