saratremo.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.saratremo.ro

saratremo.ro affiliate program

Ranking

293rd

General

6th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

Magazinul de bijuterii SaraTremo are o pozitionare distincta pe piata din Romania. Nu doar bijuteriile sunt de calitate premium, ci si ambalajele care le insotesc, serviciile conexe gratuite (ambalare cadou, inserare felicitare etc) si suportul clienti rapid si eficient. Valorile pe care nu le incalcam: calitatea premium a bijuteriilor, livrarea ultra-rapida, inserarea de modele si

Read More

Magazinul de bijuterii SaraTremo are o pozitionare distincta pe piata din Romania. Nu doar bijuteriile sunt de calitate premium, ci si ambalajele care le insotesc, serviciile conexe gratuite (ambalare cadou, inserare felicitare etc) si suportul clienti rapid si eficient.

Valorile pe care nu le incalcam: calitatea premium a bijuteriilor, livrarea ultra-rapida, inserarea de modele si trenduri noi pe piata.

In cei doi ani de activitate, am atins milestones de vanzari pe care alte firme le-au atins in 5 ani sau mai mult. Calitatea pozelor, video-urilor si a elementelor grafice de comunicare din site fac ca bijuteriile SaraTremo sa convinga orice vizitator sa achizitioneze pentru sine sau pentru a le oferi cadou.

Noi nu vindem bijuterii importate din China si Turcia. Tot ce avem este import Italia, Brazilia si Thailanda, de aici si diferenta de calitate. In fiecare luna, adaugam minim 20 modele noi in portofoliul nostru. In afara de colectiile pentru femei, avem si colectii pentru barbati si copii.

Pentru fiecare bijuterie vanduta, oferim certificate de calitate si conformitate, astfel incat clientii au incredere sa achizitioneze de la noi. La fiecare comanda peste 200 lei oferim transport gratuit, iar la comenzile peste 300 lei oferim si o bijuterie cadou. Facem perioadic campanii de discount pana la 80%, deoarece vrem sa ne adresam unei categorii cat mai largi de cumparatori.

Comision afiliați: 15%
Perioadă recurență: 1 lună
Afiliații de top au beneficii speciale in bani si bijuterii cadou.

Site-ul este foarte organizat, bijuteriile sunt incadrate in colectii si categorii, ceea ce il face foarte usor de utilizat pentru categorii diverse de potentiali clienti. Avem o rata de conversie foarte buna, peste media din domeniu. Rata de retur este foarte mica.

Ne place sa cream o relatie cat mai stransa cu afiliatii nostri. Raspundem prompt la orice intrebari si solicitari si suntem la dispozitia voastra cu orice putem ajuta – bannere, informatii, idei.

Ne adresam atat femeilor, cat si barbatilor intre 16-45 ani. Veti avea surpriza sa constatati ca sunt foarte multi tineri de liceu care cumpara bijuterii placate cu aur atat pentru ei, cat si pentru a oferi cadou. Avem modele exclusiviste, pe care nu le veti regasi in alte magazine.

Bijuteriile SaraTremo – “they sell themselves”.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.