indirabijoux.ro Affiliate Program
https://www.indirabijoux.ro

indirabijoux.ro

Ranking

421st

General

12th

Category

Commission

11.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

25 days

Description

Povestea noastra este despre autenticitate si frumusete. Femeile deoseori uita cat sunt de frumoase si feminine iar bijuteriile noastre sunt menite a le reaminti acest lucru ori de cate ori le poarta. De asemenea, bijuteriile noastre sunt pentru acele femei sofisticate, care sunt sincere fata de ele insele, nu se lasa distrase si stiu sa

Read More

Povestea noastra este despre autenticitate si frumusete. Femeile deoseori uita cat sunt de frumoase si feminine iar bijuteriile noastre sunt menite a le reaminti acest lucru ori de cate ori le poarta. De asemenea, bijuteriile noastre sunt pentru acele femei sofisticate, care sunt sincere fata de ele insele, nu se lasa distrase si stiu sa se concentreze pe lucrurile importante din viata.
Avand aceasta viziune, iti aducem bijuterii lucrate manual in India, Thailanda, Bali si multe altele, o parte din ele in varianta unicata, cu pietre pretioase, in stil bohochic, festival chic, vintage si minimalist. Bijuterii care aspira sa devina parte din oamenii care sunt constienti de stilul lor.
Indira Bijoux isi propune sa fie alaturi de tine la toate evenimente importante din viata ta si sa atraga toate privirile.
-Publicul indirabijoux.ro este format preponderent din femei cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani.
-Avem peste 35.000 fani pe pagina de Facebook
-Dispunem de peste 1500 de bijuterii din argint cu diferite pietre semipretioase, ametist, rubin, smarald, piatra lunii, labradorit, etc.
– Comision de 11% aplicabil la toate produsele noastre plus bonusuri motivationale pentru perfomanta.
– O rata de conversie 1,5-2%
– Valoarea cosului mediu este de 190 RON
– transport gratuit oriunde in tara pentru comenzi mai mari de 150 de lei, iar pentru comenzile mai mici de 150 lei, transportul costa doar 14.28 lei;
-livrarea se face prin curierat rapid Urgent Cargus sau DPD in 24/48 de ore.
-Retur gratuit
– Clienti fideli ce revin periodic pentru ultimele noutati
– Periodic facem reduceri importante
– oferim clientilor numeroase vouchere
-termenul maxim pentru aprobarea comisionelor este de doar 31 de zile de la livrarea comenzilor,
– vom raspunde in cel mai scurt timp oricarei problem/nelamuriri
-Punem la dispoziție o gama variata de bannere și materiale destinate promovarii pe care le puteti folosi cu usurinta asa cum doriti.
-Pentru recomandări personalizate de promovare ne puteți scrie pe adresa de email george@indirabijoux.ro sau prin intermediul platformei.
– Clientii nostri sunt multumiti de produsele achizitionate, astfel ca rata de retur este de sub 3%. Te asteptam cu drag sa ne devii partener!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.