Program afiliere roadelepamantului.ro - 2Performant
Screenshot of www.roadelepamantului.ro

roadelepamantului.ro affiliate program

Ranking

434th

General

7th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

30 days

Description

Cereale, nuci, condimente, fructe deshidratate si lista poate continua, insa pe scurt le numim: Roadele Pamantului. Cu asta ne ocupam si facem acest lucru cu dedicatie, mandrie si placere din 2014. roadelepamantului.ro nu inseamna doar ingrediente, inseamna gustul natural al roadelor pamantului pe care orice bucatar si-l doreste in preparate, orice gospodina in bucataria sa.

Read More

Cereale, nuci, condimente, fructe deshidratate si lista poate continua, insa pe scurt le numim: Roadele Pamantului. Cu asta ne ocupam si facem acest lucru cu dedicatie, mandrie si placere din 2014.
roadelepamantului.ro nu inseamna doar ingrediente, inseamna gustul natural al roadelor pamantului pe care orice bucatar si-l doreste in preparate, orice gospodina in bucataria sa. Oferim clientilor produse la preturi competitive fara sa facem rabat de la calitate, incercand sa avem un raport calitate/pret foarte bun. Avem in oferta noastra o gama variata de cereale, alune, nuci, seminte, condimente precum si produse specifice bucatariei asiatice, orientale, mediteraneene.
Ne adresam in special persoanelor fizice insa pe parcusul celor 7 ani de activitate am ajuns sa deservim un numar important si de persoanelor juridice fie din horeca fie reselleri.
Cu o rata de conversie de 2.22% la 90 zile in prezent si cu o continua imbunatatire a site-ului atat ca functionalitati cat si ca user experience avem grija ca orice potential client sa aiba parte de cele mai bune produse si, totodata, punem mare accent si pe serviciile oferite atat pre cat si post vanzare.
Te invitam sa te convingi de gama diversificata de produse disponibile pe roadelepamantului.ro, produse în care noi, in primul rand, avem incredere si speram sa avem o colaborare win-win de lunga durata.
Comisionul care se aplica la toate produsele noastre este de 10%
Perioada de valabilitate de 30 de zile pentru cookie-uri.

Cosul mediu de cumparaturi este de 200 lei.
Rata de retur este aproximativ spre 1%.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.