Program afiliere kfea.ro - 2Performant
Screenshot of www.kfea.ro

kfea.ro affiliate program

Ranking

167th

General

2nd

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

12 days

Description

Kfea.ro este primul și cel mai mare Coffee Shop online din România. Cu o vechime de peste 15 ani, am avut grijă să oferim clienților noștri experiențe plăcute prin comercializarea unor produse de calitate: de la o multitudine de sortimente de cafea (boabe, măcinată, capsule și nu numai), la aparate de cafea și produse de

Read More

Kfea.ro este primul și cel mai mare Coffee Shop online din România. Cu o vechime de peste 15 ani, am avut grijă să oferim clienților noștri experiențe plăcute prin comercializarea unor produse de calitate: de la o multitudine de sortimente de cafea (boabe, măcinată, capsule și nu numai), la aparate de cafea și produse de întreținere, produse de vending, ceai, ciocolată caldă etc.

În cele două showroom-uri Kfea.ro (Calea Plevnei 232 și Str. 11 iunie 25), suntem alături de iubitorii de cafea și oferim consiliere cumpărătorilor ce ne trec pragul în căutarea cafelei preferate.

În plus, facem livrări în toată țara, inclusiv în Delta Dunării, asigurându-ne în acest mod că orice persoană din România are acces la produsele comercializate pe Kfea.Ro.

Comandând produse din magazinul nostru, aveți garanția calității și, în același timp, economisiți timp, bani și energie față de cumpărăturile realizate în sistemul clasic. Aici găsiți cele mai importante branduri din lumea cafelei: Lavazza, Saeco, Jura, Gaggia, DeLonghi, Illy, Segafredo etc.

Etolia este cafeaua proaspăt prăjită cu o miscelă ideală și un grad de prăjire special pentru prepararea unei savuroase cești de cafea. Cafeaua proaspăt prăjită este o categorie aparte de cafea, care se aduce verde in țară și se prăjește local, pentru a fi cât mai proaspătă posibil. Astfel, se poate savura la nivelul său maxim de aromă. Fiecare origine are alte nuanțe, alte note, altă savoare. Cafeaua Etolia by Kfea.ro se regăsește în diferite sortimente pe site-ul nostru, cu origini din Brazilia, Columbia, Guatemala, Honduras, Nicaragua, până în Africa (Ethiopia, Rwanda, Kenya) sau Asia (Indonezia, India).

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.