espressocafe.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.espressocafe.ro

espressocafe.ro affiliate program

Ranking

108th

General

1st

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

5 days

Description

Castiga un comision de 3% cu Espresso Cafe, magazin online specializat in comercializarea cafelei si a espressoarelor de cafea, cu o experienta de peste 12 ani. Avem o rata de conversie de 5%, ceea ce inseamna ca este usor sa convingi un vizitator nou sa cumpere cafea. Mai mult, recurenta este mult mai mare decat

Read More

Castiga un comision de 3% cu Espresso Cafe, magazin online specializat in comercializarea cafelei si a espressoarelor de cafea, cu o experienta de peste 12 ani.

Avem o rata de conversie de 5%, ceea ce inseamna ca este usor sa convingi un vizitator nou sa cumpere cafea. Mai mult, recurenta este mult mai mare decat la un magazin online obisnuit. Clientii revin des la noi fie pentru ca au nevoie sa cumpere cafea pentru business-urile lor, fie isi doresc aceste produse pentru consumul lor casnic in mod periodic.

Este o sansa buna sa castigam impreuna!

Oferim cele mai bune preturi de pe piata la cafea (boabe, macinata, instant, capsule, si monodoze), espressoare, accesorii si piese de schimb ale celor mai renumite branduri din domeniu.

Expediem zilnic comenzi in toata tara, produse ce ajung a doua zi la destinatie prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si GLS. Asiguram produse pentru zeci de afaceri in domeniul automatelor de cafea, baruri si consum casnic. Oferim peste 1000 de produse ale celor mai mari producatori din domeniu la preturi si conditii de transport cele mai avantajoase.

Comisionul de 3% se ofera pentru toate vanzarile valide si confirmate. Perioada de recurenta este de 30 zile iar comisioanele sunt aprobate foarte rapid, aproape imediat dupa ce comanda este livrata efectiv clientului.

Am pus la dispozitie pentru promovare bannere de dimensiuni diferite.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.