Program afiliere bauturialcoolice.ro - 2Performant
Screenshot of bauturialcoolice.ro

bauturialcoolice.ro affiliate program

Ranking

378th

General

4th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

4 days

Description

BauturiAlcoolice.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online din categoria băuturi alcoolice și non-alcoolice. Activăm pe piața online din 2020, dar activăm în acest domeniu din 1994, pe piața românească și cea internațională, acumulând experiența vastă în industria băuturilor. Avem în portofoliu peste 4.500 de produse. Categoriile de produse comercializate de către noi sunt

Read More

BauturiAlcoolice.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online din categoria băuturi alcoolice și non-alcoolice. Activăm pe piața online din 2020, dar activăm în acest domeniu din 1994, pe piața românească și cea internațională, acumulând experiența vastă în industria băuturilor.

Avem în portofoliu peste 4.500 de produse. Categoriile de produse comercializate de către noi sunt foarte diverse: whisky, brandy, vodka, gin, spumante, rom, tequila, băuturi tradiționale din toata lumea, bere, bere artizanală, cidru, lichior, aperitive, distilate artizanale, vinuri din România, Austria, Italia, Franța, Spania, Portugalia, Chile, America, Australia, etc., băuturi ready-to-drink, cafea, dulciuri, apă, ceaiuri, sucuri, răcoritoare, siropuri, piureuri, și nu în ultimul rând, distillate non-alcoolice, noua tendință a industriei, pachete pentru petrecere, accesorii bartending și altele.

Te invităm să explorezi oferta noastră de produse pentru a-ți face o idee despre gama largă și diversă pe care o oferim. Comercializăm foarte multe produse exclusive deoarece scopul nostru este să oferim cliențiilor cele mai calitative produse la cele mai bune prețuri de pe piață.

Profilul clientului nostru

Provine din mediul urban
50% Barbati – 50% Femei
Varsta 18-70 ani
Interese despre Food & Dining/Cooking Enthusiasts/30 Minute Chefs, News & Politics/Avid News Readers, Sports/Team Sports/Soccer, Autos & Vehicles/Motor Vehicles

Beneficiile programului de afiliere bauturialcoolice.ro

– comision unic de 8%
– suport dedicat din partea affiliate manager-ului nostru
– rată de conversie peste media pieței și rată de retur foarte mică
– procent ridicat de aprobare a comisioanelor
– puteți alege dintr-o selecție variată de intrumente de promovare permanent actualizate
– primiți periodic informații despre lansările de campanii speciale cu reduceri substanțiale (campanii de -10% și -15% la toate produsele, reduceri speciale saptămânale pe categorii selectate, oferte flash, campanii dedicate doar abonaților newsletter BauturiAlcoolice.ro)

Cum pot promova produsele și campaniile BauturiAlcoolice.ro?

Te invităm să promovezi produsele și campaniile noastre în cele mai creative metode, atâta timp cât se potrivesc comunității tale și respectă regulamentul nostru. Poți alege să postezi articole și review-uri sau bannere pe blogul sau site-ul personal. Poți trimite link-uri prin intermediul conturile tale de social media sau să faci pancarde cu care să te plimbi pe stradă și să trimiți porumbei voiajori. Creativitatea este în mâna ta.
În orice caz, noi suntem aici să te sprijinim și încurajăm. Atât timp cât generezi comenzi valide, noi te recompensăm cu comisionul promis!

Cum puteți promova produsele noastre?

Prin articole pe blogul sau site-ul personal – review-uri, propuneri de rețete cocktails/drinks și recomandări ale produselor disponibile pe BauturiAlcoolice.ro. Pentru orice aveți nevoie pentru a dezvolta nivelul de cunoștințe al consumatorilor de băuturi alcoolice și non-alcoolice prin content de calitate, vă puteți baza pe noi și vom face tot posibilul să vă ajutăm.

Prin Facebook, Instagram, YouTube și TikTok: poți folosi aceste canale de promovare, atât organic cât și plătit. Daca primești întrebari de la clienți referitoare la noi și ai nevoie de ajutor, te rugăm să îi direcționezi spre adresa de e-mail: contact@bauturialcoolice.ro. (întrebări despre comenzi, livrarea produselor etc.)

Prin proiecte inedite – ne-am bucura să primim cât mai multe propuneri de colaborări, care să ne ajute să promovăm împreună pasiunea pentru produse de calitate și modalități diverse și actuale de consum și servire.

Prin Google AdWords

Prin site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback.

Restricții:

BauturiAlcoolice.ro permite promovarea produselor sale prin Google AdWords Search.

Pentru organizarea de concursuri sau comunități de Facebook orientate către BauturiAlcoolice.ro sau care folosesc branding-ul BauturiAlcoolice.ro, te rugăm să ne contactezi pentru primirea acceptului, la adresa de e-mail: afiliati@bauturialcoolice.ro

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.