Program afiliere vivre.bg - 2Performant
Screenshot of www.vivre.bg

vivre.bg affiliate program

Ranking

115th

General

16th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

15 days

Currency

BGN

Time to payment

86 days

Description

Кампанията Vivre е активна от днес! Рекламирай Vivre.bg Vivre e един от топ онлайн търговците в Източна и Централна Европа. В нашия магазин можете да откриете всичко необходимо за дома: от мебели, декорации, съдове за готвене, текстил за дома и аксесоари за дома до аксесоари за всекидневието. Ние предлагаме качествени продукти на конкурентни цени както

Read More

Кампанията Vivre е активна от днес! Рекламирай Vivre.bg

Vivre e един от топ онлайн търговците в Източна и Централна Европа. В нашия магазин можете да откриете всичко необходимо за дома: от мебели, декорации, съдове за готвене, текстил за дома и аксесоари за дома до аксесоари за всекидневието.

Ние предлагаме качествени продукти на конкурентни цени както и страхотно онлайн пазаруване. Целта ни е да бъдем първата опция за клиенти, търсещи най-добрите продукти, добри сделки, оригинален дизайн и безупречно обслужване, докато спестяват време и енергия.

Имаме приблизително 45 000 продукта в складовете на нашите доставчици и почти 10 000 продукта в нашия собствен склад. Извършваме дейността си в 9 държави, за повече детайли www.vivre.eu.

Преимущества на програмата:
– стандартна комисионна: 5%;
– Lifetime cookie: 15 дни;
– средна стойност на поръчка: 80 евро;
– ще предлагаме бонуси и по-висока комисионна в зависимост от представянето и кампанията.

Отворени сме към идеи и предложения за сътрудничество. За повече информация можете да се свържете с нас през 2Performant или на имейл affiliates@vivre.eu.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.