Program afiliere top-shop.ro - 2Performant
Screenshot of www.top-shop.ro

top-shop.ro affiliate program

Ranking

29th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

18 days

Description

TOP SHOP este un brand Studio Moderna, o companie slovena prezenta cu produsele sale în peste 20 de tari europene. Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Wellneo si Rovus sunt mărci familiare pentru milioane de oameni din lume, care comercializeaza produse interesante și atractive pentru sanatate, pentru casa și pentru bunăstare. Asadar, puteti alege de exemplu,

Read More

TOP SHOP este un brand Studio Moderna, o companie slovena prezenta cu produsele sale în peste 20 de tari europene.

Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Wellneo si Rovus sunt mărci familiare pentru milioane de oameni din lume, care comercializeaza produse interesante și atractive pentru sanatate, pentru casa și pentru bunăstare. Asadar, puteti alege de exemplu, produse din urmatoarele Branduri :

DORMEO – soluții complete pentru un somn odihnitor: saltele, toppere, perne, pilote, covorase de baie, lenjerii de pat, etc, produse doar din materiale de înaltă calitate, produse în unități ecologice, fără substanțe dăunătoare.

DELIMANO – vase pentru gătit de înalta calitate: oale, tigai, ustensile de bucătărie, accesorii pentru gătit, robineti electrici, accesorii de bucatarie, etc, fabricate din materiale ecologice, din piatră naturală și înveliș anti-aderent Quantianium®, Multicooker, AirFryer PRO, Robot de Bucătărie PRO, si multe altele.

WALKMAXX – pantofi realizati cu scopul de a avea un corp sănătos: pantofi sport, sandale, papuci, etc.

WELLNEO – soluții de sănătate, frumusețe și wellness sigure și dovedite științific: echipamente pentru fitness, ingrijire corporala, produse pentru relaxare si masaj, etc.

ROVUS – soluții inovatoare și eficiente de îngrijire a casei, produse menite să faciliteze procesul de curățenie și de întreținere de ultima tehnologie: aspiratoare si mop-uri, aparate de incalzire/racire, ingrijire imbracaminte, etc.

Avantajele programului de afiliere Top-Shop:

– Program Pre-Paid;

– Comision 10%;

– Durata cookie: 30zile;

– Competitii cu produse;

– Nu exista elementele de traffic leak (nr de telefon de comanda);

– Gama de produse foarte variata;

– In acest moment nu permitem promovarea produselor prin Google Ads. Va rugam sa aveti in vedere ca orice comision inregistrat nu va fi luat in considerare.

Daca doriti oferte sau materiale personalizate ne puteți contacta la adresa de e-mail: andreea.leica@studio-moderna.com sau printr-un mesaj pe platforma 2Performant.

Spor la Conversii !!!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.