sensodays.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.sensodays.ro

sensodays.ro affiliate program

Ranking

65th

General

8th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

42 days

Description

SensoDays –Branduri premium – Zeci de mii de produse pentru Baie, Bucatarie, Dormitor, Living Daca ai un site de home & deco, design sau lifestyle, daca iti plac produsele premium, apreciezi brandurile consacrate si vorbesti cu usurinta despre lux, suntem siguri ca vom face treaba buna impreuna. SensoDays este magazinul Home & Deco cu cea

Read More

SensoDays –Branduri premium – Zeci de mii de produse pentru Baie, Bucatarie, Dormitor, Living

Daca ai un site de home & deco, design sau lifestyle, daca iti plac produsele premium, apreciezi brandurile consacrate si vorbesti cu usurinta despre lux, suntem siguri ca vom face treaba buna impreuna.

SensoDays este magazinul Home & Deco cu cea mai competenta oferta de branduri premium pentru intreaga casa (Baie, Bucatarie, Dormitor si Living). Cel putin un produs SensoDays se afla in peste 150.000 de case din Romania.

Gasesti pe SensoDays o parte dintre cele mai renumite case de design din lume, cei mai buni producatori, cele mai premiate colectii. Nume ca Missoni, Tommy Hilfiger, Kartell, Descamps stau alaturi de Hangrohe, Villeroy & Boch, Schott Zwiesel , Zwiesel 1872, Max Benjamin, Steinberg, Ideal Standard, Roca. Gasesti pe site produse premiate concepute de Philippe Starck, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud, Ferruccio Laviani.

SensoDays ofera servicii complete: livrare prin curier pe oriunde in Romania, transport gratuit, plata in rate, retur in 90 zile pentru produsele selectionate.

Punem la dispozitia clientilor nostri experienta de peste 25 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent, o logistica impecabila cu livrare in toata tara si un Call Center competent, care poate oferi asistenta gratuita si de calitate.

SensoDays beneficiaza de capacitatile logistice ale unui depozit de 3000 mp, un punct de livrare in Bucuresti si doua Showroom-uri (Baneasa si Stirbei Voda).

Grila de comisioane:
– 7% commission pentru tot site-ul, cu exceptia urmatoarelor subcategorii din Bucatarie: “Electrocasnice Mari”, “Electrocasnice Mici”, “Uz Casnic”, “Chiuvete si Baterii de Bucatarie” pentru care comisionul este de 2%.

Alte detalii ale programului de afiliere SensoDays:
– 30 zile perioada de recurenta
– Aprobarea comisioanelor in maxim 30 de zile de la inregistrare.
– Persoana de contact dedicata afiliatilor
– Feed-uri (actualizate o data / zi), stoc afisat in timp real, informarea clientului prin SMS la plecarea din depozit
– Portofoliu variat, branduri cunoscute si apreciate, oferte excelente
– Promotii spot cu cele mai bune preturi din piata (categoria SALE%)
– Promovare : email marketing (in medie 2 newslettere / saptamana), campanii sustinute de marketing online
– Posibilitate de plata cu cardul (inclusiv rate)

Va asteptam!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.