Program afiliere sculeaz.ro - 2Performant
Screenshot of www.sculeaz.ro

sculeaz.ro affiliate program

Ranking

196th

General

35th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

CINE SUNTEM? – Suntem VECINUL tau la care gasesti intotdeauna ceea ce cauti. Si pentru ca suntem online suntem mai mult decat vecini. La doar un click distanta poti avea toate uneltele de care ai nevoie!   – Suntem SPECIALISTUL la care dai fuga atunci cand esti in impas. Cunostintele tehnice ale colegilor nostri va sunt impartasite fara echivoc iar, sfaturile

Read More

CINE SUNTEM?

– Suntem VECINUL tau la care gasesti intotdeauna ceea ce cauti. Si pentru ca suntem online suntem mai mult decat vecini. La doar un click distanta poti avea toate uneltele de care ai nevoie!  
– Suntem SPECIALISTUL la care dai fuga atunci cand esti in impas. Cunostintele tehnice ale colegilor nostri va sunt impartasite fara echivoc iar, sfaturile lor tin intotdeauna cont de nevoile voastre si nu de profit.
– Suntem FRATELE MAI MARE care imparte cu tine. Promotiile si diversele reduceri de preturi sunt constante la SculeAZ tocmai pentru ca tu sa te bucuri oricand de avantajul preturilor mici.

De aproape 10 ani, SculeAZ este furnizorul tau de incredere a echipamentelor și utilajelor tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor.
Suntem afacere românească de succes și, totodată Incercam in permanenta sa ne respectam partenerii, sa aflam nevoile si sa prezentam oferte speciale.

CE FACEM?

– ZAMBIM. Zambim fiecarui client in parte chiar si virtual. Pentru ca zambetul nostru provine din faptul ca oferim servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre.
– VORBIM FRUMOS. Pentru ca astfel am reusit prin operativitate și competență să ne impunem în domeniul în care activam, devenind un partener agreat atât de persoanele fizice cât și de persoanele juridice in plan national.
– OFERIM. Plasând inovaţia pe primul loc, SculeAZ reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor voastre. Existam datorita voua, clientilor nostri si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a va intelege si satisface cerintele. 

 
DE CE SA ALEGI SCULEAZ.RO?

– Pentru CALITATE. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.
– Pentru PROMPTITUDINE. Facem orice este posibil ca produsul dorit sa ajunga la tine in maxim 48 de ore iar, in cazul in care ai intrebari, consultantii nostri tehnici nu te vor lasa niciodata sa astepti un email sau telefon mai mult de 60 de minute. 
– Pentru PRETURI MICI. Am invatat de-a lungul celor 10 ani de activitate ca intr-un deal nu doar vanzatorul trebuie sa iasa in castig. Nu profitul este cel mai important ci satisfactia clientilor multumiti si care se intorc dupa ani si ani la noi.

Printre brandurile de top comercializate de noi se afla YATO, TOTAL, RURIS, ESAB, DEDRA, BLADE, GOSPODARUL PROFESIONIST, ALMAZ, MICUL FERMIER, MICUL PADURAR, DETOOLZ, TOP MASTER PRO, RAIDER etc si lucram la marirea gamei de produse constant!
Printre produsele de TOP vandute de noi se afla trusele de scule marca YATO: Trusa de scule completa 216 piese (aici avem cam 3 variante foarte vandute), Trusa de scule 108 piese (aici avem cam 2 variante foarte vandute), Trusa de electricieni, dulap de scule echipat si multe altele (se vor da top vanzari afiliatilor care vor veni alaturi de noi)
Avem lunar campanii de reduceri, cam 10 zile in fiecare luna facem LP vanzare dedicat, unde crestem rulajul foarte mult!
Valoarea medie a cosului de cumparaturi este de circa 230 lei!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.