Program afiliere sanito.ro - 2Performant
Screenshot of www.sanito.ro

sanito.ro affiliate program

Ranking

294th

General

54th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

15 days

Description

Sanito ofera solutii inovative pentru igienizarea oricarui tip de spatiu: centre medicale si spitale, cladiri de birouri, hoteluri, pensiuni si restaurante, benzinarii, saloane de infrumusetare. Credem cu tarie ca atentia la detalii este cheia care poate transforma orice afacere intr-una apreciata si laudata de clientii si de partenerii sai. Ne place sa facem lucrurile cat

Read More

Sanito ofera solutii inovative pentru igienizarea oricarui tip de spatiu: centre medicale si spitale, cladiri de birouri, hoteluri, pensiuni si restaurante, benzinarii, saloane de infrumusetare.

Credem cu tarie ca atentia la detalii este cheia care poate transforma orice afacere intr-una apreciata si laudata de clientii si de partenerii sai. Ne place sa facem lucrurile cat mai bine cu putinta si sa ne concentram toate resursele pentru a oferi servicii de calitate, in timp rapid si in perfecta siguranta. De aceea, oferim garantia ca toate produsele noastre ajuta business-urile sa se dezvolte si sa fie apreciate in cel mai mic amanunt.

Printre categoriile de produse comercializare de Sanito se numara: sapun lichid, dispensere pentru sapun, uscatoare profesionale pentru maini, odorizante ambientale, produse pentru curatenie (detergenti, detartranti, articole menaj), produse din hartie (role medicale, hartie servetele de masa, role industriale, hartie igienica etc). Mai mult decat atat, Sanito este de 10 ani importator pentru capace de toaleta igenice cu folie de unica folosinta, una dintre primele firme importatoare de produse de acest fel din Romania.

Pentru ca ne dorim sa crestem impreuna, te invitam si pe tine sa devii partenerul nostru afiliat.

Afiliatilor nostri le oferim un comision de 10% pentru vanzarile finalizate, banere actualizate, aprobarea rapida a comisioanelor, suport tehnic, cu o perioada de recurenta de 1 luna.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.