Program afiliere saltele-ekon.ro - 2Performant
Screenshot of saltele-ekon.ro

saltele-ekon.ro affiliate program

Ranking

247th

General

47th

Category

Commission

11.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

16 days

Description

EKON este singurul producător de saltele din latex nu numai din Bulgaria, ci din întreaga Europă de Est. Fabricile care au o producţie unică de acest gen nu sunt mai multe de 15 în întreaga lume. Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licențiată DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS, care garantează o calitate

Read More

EKON este singurul producător de saltele din latex nu numai din Bulgaria, ci din întreaga Europă de Est. Fabricile care au o producţie unică de acest gen nu sunt mai multe de 15 în întreaga lume.

Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licențiată DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS, care garantează o calitate înaltă, control permanent și producție ecologică.

Tehnologia a fost dezvoltată la sfârșitul secolului trecut și se dezvoltă și perfecționează până astăzi. Utilizarea latexului în saltele, produse în acest fel este o garanție de înaltă calitate.

Fabrica din orașul Byala este una dintre cele mai moderne din țară. Are 4 ateliere de producție și 3 depozite pentru produse finite.

Combinația de materiale de înaltă calitate, tehnologie avansată și o echipă de specialiști cu înaltă calificare explica succesul saltelelor “Latex” atât pe piața bulgară cât și pe cea internațională.

https://saltele-ekon.ro/

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.