Program afiliere regata.ro/ - 2Performant
Screenshot of regata.ro

regata.ro/ affiliate program

Ranking

236th

General

43rd

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

22 days

Description

Impreuna cu Regata veti descoperi un parteneriat profitabil reciproc. Prin asocierea cu Regata veti avea acces la o gama variata de produse care se evidentiaza prin raportul excelent calitate-pret. De ce sa va afiliati cu Regata? Sanse mari de reusita. Ne mandrim cu o suma medie a comenzilor de 1200 de lei fara TVA si

Read More

Impreuna cu Regata veti descoperi un parteneriat profitabil reciproc. Prin asocierea cu Regata veti avea acces la o gama variata de produse care se evidentiaza prin raportul excelent calitate-pret.

De ce sa va afiliati cu Regata?

Sanse mari de reusita. Ne mandrim cu o suma medie a comenzilor de 1200 de lei fara TVA si cu o rata de retur de sub 5 %.

Experienta de peste 30 de ani. Cu o experienta de peste 30 de ani, am ajuns la nivelul optim pentru a intelege si a indeplini nevoile fiecarui client in parte. Astfel ca aducem in portofoliul nostru game variate de produse de calitate, pentru diferite tipuri de proiecte de amenajare, adaptate nevoilor specifice fiecarui client in parte.

Versatilitate pentru toate spatiile. Produsele din portofoliul nostru sunt potrivite atat pentru spatii rezidentiale, cat si comerciale. Versatilitatea lor atrage diferite tipuri de clienti – persoane fizice si juridice.

Preturi competitive. Pretul atractiv al produselor reprezinta un criteriu important care genereaza un numar mare de comenzi si venituri suplimentare pentru afiliatii nostri.

Grila cu comisioane o puteti vizualiza accesand linkul urmator:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13k_0BU8WFojy7MeL_VtOAT6EPegj8RBI/edit?usp=drive_link&ouid=104574472930546835758&rtpof=true&sd=true

Perioada de cookie life este de 30 de zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.