Program afiliere piatraonline.ro - 2Performant
Screenshot of www.piatraonline.ro

piatraonline.ro affiliate program

Ranking

349th

General

62nd

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

28 days

Description

PIATRAONLINE.RO marca inregistrata Rock Star Construct Romania BENEFICII livrare nationala in 24-72h si oriunde in Europa in 72h indiferent de cantitate peste 1500 de produse, cu peste 90% din ele pe stoc mostre gratuite servicii complete (montaj, consiliere) cel mai mare si cunoscut furnizor de piatra naturala din Romania Catalog produse: Website: https://www.piatraonline.ro Catalog :

Read More

PIATRAONLINE.RO
marca inregistrata Rock Star Construct Romania

BENEFICII
livrare nationala in 24-72h si oriunde in Europa in 72h indiferent de cantitate
peste 1500 de produse, cu peste 90% din ele pe stoc
mostre gratuite
servicii complete (montaj, consiliere)
cel mai mare si cunoscut furnizor de piatra naturala din Romania

Catalog produse:
Website: https://www.piatraonline.ro
Catalog : https://issuu.com/rockstarconstruct/docs/catalog_rsc_indesign_lq_20.05.2015
Puteti vizita showroom-ul online aici:
https://www.google.com/maps/@44.5369084,26.0829853,0a,95.4y,347.64h,92.3t/data=!3m4!1e1!3m2!1sOC6fV6Oj11gAAAQvPCY1jg!2e0?source=apiv3

Misiune: Ne dorim să le oferim tuturor iubitorilor de frumos sau de design, fie că sunt specialiști ai domeniului, sau simpli beneficiari, posibilitatea să își transforme viziunea în realitate. Fiecare proiect nou este asemenea unei pânze albe, iar noi avem întreaga paletă de culori. Gama de produse selectate cu grijă și showroom-ul în care o prezentăm sunt create pentru a-i face pe toți pasionații de design să se simtă “like a kid in a candy store”. Echipa noastră de specialiști alege materialele atât conform celor mai înalte standarde de calitate, cât și conform tendințelor la nivel global, pentru a maximiza potențialul fiecărui proiect în parte. Nu credem în limite și compromisuri. Provocăm fiecare client să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe.

Viziune: Apreciem diversitatea viziunilor și suntem onorați să contribuim la materializarea unor proiecte valoroase de design. Credem în potențialul creativ al clienților noștri, ne dedicăm complet când începem o nouă colaborare și suntem, de fiecare dată, fascinați de rezultat. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase.

Personalitatea brandului Piatraonline: Suntem expertul care înlesnește procesul de la idee la materializarea ei în așa fel încât proiectul final să rămână fidel viziunii inițiale. Nu suntem doar actorul tehnic, ci suntem, la rândul nostru, o echipă pasionată de design și arhitectură. Platforma online și showroom-ul sunt o sursă de inspirație pentru orice proiect, iar echipa Piatraonline e mereu nerăbdătoare să ofere consultanță și să contribuie la conturarea unui nou ambient neconvențional. Suntem cea mai bună alegere pentru proiectele de design interior, pentru că suntem, la rândul nostru, susținători ai designului și iubitori de frumos. De aceea, suntem mereu conectați la trendurile internaționale și proiectele
designerilor de renume. Piatraonline e un connaisseur prietenos, întotdeauna entuziasmat să colaboreze cu oameni care îi împărtășesc pasiunea pentru design. Comunicăm simplu, transparent, inteligent și întotdeauna informat, pentru că fiecare proiect la care lucrăm devine cel mai important proiect. Suntem curioși să înțelegem viziunea clientului și nu credem că există vreo cerință care să fie prea exigență. Apreciem și împărtășim grija pentru detalii.

Suntem influenceri cu un discurs degajat și precis. Scopul principal nu este acela de a vinde, ci acela de a inspira proiecte ieșite din comun. Nu suntem interesați de cantitățile pe care le comandă clientul, ci de calitatea și originalitatea viziunii sale. Pentru beneficiarul final, suntem prietenul care are cunoștințe de design, arhitectură și finisaje, prietenul căruia îi ceri sfatul oricând vrei să iei o decizie importantă de ordin estetic. Pentru arhitect, suntem parte din echipa sa și avem același scop: să găsim căi originale de a pune viziunea în practică.

De-a lungul celor 8 ani de existenta, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor noastre a impus pe piata interna si internationala in peste 21 de tari numele: Piatraonline.ro drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor nostri.

Valori si principii:
Selecție specializată
Experiență și expertiză
Pasiune pentru frumos
Curiozitate și atenție pentru detalii

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.