Program afiliere pefoc.ro - 2Performant
Screenshot of www.pefoc.ro

pefoc.ro affiliate program

Ranking

144th

General

25th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

25 days

Description

Devino partener afliat PEFOC si castiga!   Suntem pe piata romaneasca de 24 de ani si in fiecare an ne dorim sa oferim cele mai bune produse si servicii din domeniul termic. Livram zilnic caldura si bucurie in sute de camine din orice colt al tarii. Acum si tu poti sa devii un partener PeFoc

Read More

Devino partener afliat PEFOC si castiga!

 

Suntem pe piata romaneasca de 24 de ani si in fiecare an ne dorim sa oferim cele mai bune produse si servicii din domeniul termic. Livram zilnic caldura si bucurie in sute de camine din orice colt al tarii. Acum si tu poti sa devii un partener PeFoc prin programul de afiliere dezvoltat de platforma 2Performant! Cum? Aplici, recomanzi produsele PeFoc si castigi bani din vanzari!

 

De ce PeFoc? Pentru ca suntem o companie care oferim incredere, transparenta si calitate. Anual, din stocul nostru, zeci de mii de produse parasesc depozitele PeFoc si ajung la clientii nostri acasa:

 

  • peste 6000 camere de ardere
  • peste 8000 metri liniari de cosuri de fum
  • peste 15000 seminee decorative
  • mii de gratare, cuptoare, accesorii si alte componente

 

Cu ajutorul retelei 2Performant iti punem la dispozitie instrumente de promovare convenabile pentru tine, care iti vor maximiza sansele de castig din vanzari. Fiecare vizita pe care o trimiti din promovare este valorificata pe deplin in cadrul PeFoc si iti aduce comisioane de pana la 5%.

 

Ce trebuie sa faci? Iei produsele din catalogul magazinului online PeFoc.ro, le promovezi si poti castiga lunar comisionul tau de vanzare folosind: link-uri de afiliere, bannere sau slidere cu produse.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.